Haberler

İstanbul: Tepe Nautılus ile Maksimum Kart'tan "Şans Denizi" Kampanyası

Türkiye'nin İlk ve Tek Deniz Konseptli Alışveriş Merkezi Tepe Nautilus, 12 Aralık - 12 Ocak Tarihleri Arasında Maximum Kart ile Yapılacak Her 75 Tl'lik Alışverişe "Şans Denizi"nden Hediyeler Sunuyor.

Türkiye'nin ilk ve tek deniz konseptli alışveriş merkezi Tepe Nautilus, 12 Aralık - 12 Ocak tarihleri arasında Maximum Kart ile yapılacak her 75 TL'lik alışverişe "Şans Denizi"nden hediyeler sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi 2007'ye günler kala "Şans Denizi" ile ziyaretçilerine 10 binlerce sürpriz hediye vaadediyor. Maximum Kart ile yapılacak her 75 TL'lik alışveriş, büyük balığın "Land Rover Dıscovery 3" olduğu Şans Denizi çekilişine bir katılma hakkı kazandırıyor. Her 75 TL'llik alışverişte yeni bir katılma hakkı kazanacak olan Tepe Nautilus ziyaretçileri, Land Rover Discovery 3'ün yanı sıra Toshiba'dan iki adet 42" LCD TV, Acer'dan iki adet Aspire diz üstü bilgisayar, Toshiba'dan iki adet DVD kaydedici, Panasonic'ten iki adet ev sinema sistemi, Nokia'dan iki adet E 50 cep telefonu ve Canon'dan iki adet Power Shot fotoğraf makinası kazanma şansını da yakalayacak. Çekilişe katılmak isteyenler Tepe Nautilus'ta oluşturulacak kampanya masasına alışveriş fişlerini ve Maximum Kart sliplerini ibraz ederek kayıt olup, çekiliş numarası alacaklar ya da elektronik bilgi kiosklarından kendilerini kampanya sistemine kaydettirerek yine kampanya masasından sadece alışveriş fişlerini ve Maximum Kart sliplerini göstererek çekiliş numaralarını elde edecekler.

Şans Denizi çekilişine katılanları, çekilişin yanı sıra "Şans Denizi Balık Avı" bekliyor olacak. Tepe Nautilus etkinlik alanında kurulan "Şans Denizi"ne "rastgele" diyerek olta atanlar, 20 TL'lik alışveriş çekleri, 10 TL'lik yiyecek-içecek çekleri, sinema biletleri, Shell'den 10 TL'lik benzin çekleri, anahtarlık, takvim, DVD film, müzik CD'si, kitap, kuaför hizmeti, çikolata ve yılbaşı sepeti gibi 10 binlerce sürpriz hediye arasından birini yakalama şansı elde edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title