Haberler

İstanbul Devlet Tiyatrosu Sezonun Yeni Oyunu ile SGM Sahnesinde

Güncelleme:

İstanbul Devlet Tiyatrosunun Yeni Oyunu "Son Tango" 19 Kasım Salı günü SGM sahnesinde tiyatroseverler ile buluşacak.


19 Kasım 2013, salı>saat 20:00 2 perde, 2 saat 10 dakika
Son Tango >İstanbul Devlet Tiyatrosu

Bir şey daha var !
Bir aşk... Kavuşulmasa da, aşk... Başka yollara gitse de, aşk... Aşk işte! Dansın kalbinin anlattığı ayrılıklar da aşk...

Maria, fakir ama idealist Pedro'yu sevmektedir. Bu sevgisine karşılık da bulan Maria'nın trajik hatası, aşk'a özgü bir kızgınlıkla Pedro'ya ders vermek ve Jose'yle evlenmek olur. Tutku ve aşk dansı tango'nun ruhunun vücut bulduğu Maria ve Pedro'nun hayatlarında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Tüm yaşananlardan sonra sağlam kalan tek şey, birbirlerine duydukları sevgi, yalpalamalarına rağmen kulaklarına "yapacakları bir işin daha var olduğunu" fısıldar.


YAZAN Özcan Özer
YÖNETEN: Murat Sarı

OYUNCULAR : Zeliha Günay, Metin Beyen, Barış Bağcı, Engin Delice, Ali Çelik, Selin Tekman, Murat Kapu Arif Burak Yılmaz, Mert Sezgin, Hazal Erdal, Sedat Savtak, Hilal Kuvvet, Kerim Altınbaşak, Ayşe Günyüz, Köksal Ünal, Aslı İktu, Güzide Arslan, Tuğba Özoğlu, Lalizer Kemaloğlu, Nİihal Usanmaz, Onur Ertaman, Hande Gençörnek, Sencer Çakal, Alper Aksoy, Görkem Koyuncu, Büşra Güni, Eda Şahin, Taner Şavşat, Devrim Sarıca

ORKESTRA : Müge Öznalcı, Hande Gençörnek, Edward Aris, Görkem Koyuncu, Onur Erteman

İstanbul Devlet Tiyatrosu sezonun "yeni" oyunu ile SGM sahnesinde.. Tiyatro, müzik ve dansın bir arada olduğu bu oyunun biletleri tüm biletix satış kanallarından veya SGM Bilet Gişesinden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Pedro Rodríguez Ledesma İstanbul Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title