Haberler

İstanbul'da yasak kalktıktan yarım saat sonra trafik yoğunluğu yüzde 26 oldu

Güncelleme:

Megakent İstanbul'da sokağa çıkma yasağı sona erdiğinde yüzde 1 olan trafik yoğunluğu yarım saat sonra 00.30'da yüzde 26'ya çıktı.

Türkiye'deki koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta sonu da uygulanan sokağa çıkma yasağı 1 Haziran 00.00'da sona erdi. İstanbullular ise adeta trafiğe akın etti.

YARIM SAATTE YÜZDE 26 ARTTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi'nin verilerine göre yasak sona erdiğinde kentte trafik yoğunluğu yüzde 1 seviyesindeydi. Aradan geçen yarım saat sonra 00.30'da İstanbul'daki trafik yoğunluğu yüzde 26'ya çıktı.

İstanbul'da yasak kalktıktan yarım saat sonra trafik yoğunluğu yüzde 26 olduİstanbul'da 1 Haziran 00.00 itibarıyla trafik yoğunluğu

HARİTALARA YANSIDI

Megakentteki trafik yoğunluğunun artışı İBB'nin Trafik Yoğunluğu Haritası'na da yansıdı. 1 Haziran'ın ilk dakikalarında yemyeşil olan yollar, dakikalar geçtikçe kızarmaya başladı. Özellikle köprüler ve ana arterlerde oluşan yoğunluk haritada belirdi.

İstanbul'da yasak kalktıktan yarım saat sonra trafik yoğunluğu yüzde 26 olduİstanbul'da 1 Haziran 00.30 itibarıyla trafik yoğunluğu

İstanbul'da yasak kalktıktan yarım saat sonra trafik yoğunluğu yüzde 26 olduYasak sonrası bazı vatandaşlar, akaryakıt istasyonlarına akın etti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sokağa Çıkma Yasağı İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title