Haberler

İstanbul'da "Lüks Markalar Fuarı" Açıldı

Türkiye'nin İlk Lüks Markalar Fuarı 'A Plus Life Style 2007' Hilton Convention Center'de Açıldı.

Türkiye'nin ilk lüks markalar fuarı ''A Plus Life Style 2007'' Hilton Convention Center'de açıldı.

Açılışını İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Tiffanny&Co Genel Koordinatörü Gökçe Atuk'un yaptığı fuarda, katılımcı firmaların önemli müşterilerine limuzin servisi tahsis ediliyor.

JNR Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarda, tüm gün süren klasik müzik dinletisi, resim sergileri gibi aktiviteler de yer alıyor.

Toplam değeri milyar dolarlarla ifade edilen Lüks Markalar fuarında, Tiffanny & Co, Davidoff, Maserati, Omega, Rolex, Tudor, Louis Erard, Harley Davidson, Pierre Cardin, Cerrutti 1881, Fendi, Nina Ricci, Stefan Hafner, Arkano, Cielo Venezia1270, Pascale Brunilosi, Philip Stein, Roberto Coin Cento, Tonino Lamborghini, Dunhill, Charriol, Baume and Mercier, Mulberry, Engilish Home, Kravet Blancpain, Silk&Cashmere, Glashuette orginal, Panasonic, Artdecor di Galimbreti gibi 40'dan fazla marka yer alıyor.

Lüks Markalar Fuarında, Maserati, dünya prömiyeri Mart ayında 77. Cenevre Otomobil Fuarında gerçekleştirilen ve 14 Kasım 2007'de Türkiye'ye gelen yeni GranTurismo modelini, Japon elektronik markası Panasonic, 262 ekran boyutundaki dünyanın ''en'' büyük full HD plazmasını, Harley Davidson, 105'inci yıl dönümüne özel, tüm dünyada sadece bin 400 adet üretilen ve ön siparişle Türkiye'ye getirilen 2 yeni modelini sergiliyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun My World ve Eltes Gold Residence projelerini tanıttığı fuarda, Cemyap Gayrimenkul Miami ve New York'daki, Çağdaş İnşaat ise Bordum'daki lüks villalarını tanıtıyor.

Cempay'ın tanıttığı ABD'deki evlerin fiyatı, 500 bin dolardan başlayıp 25 milyon dolara kadar çıkıyor.

Dünyanın en eski saat markalarından Blancpain'nin LPI standında fuar için özel olarak getirtilen ve fuarın en pahalı saati olma özelliğini taşıyan 120 bin dolar değerindeki Fifty Fathoms serisi de sergileniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title