Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Anadolu Yakasında Trafo Bakım Çalışmaları Nedeniyle Yarından İtibaren 1 Mayıs 2007 Tarihine Kadar Bazı Semtlerde Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

İstanbul'un Anadolu yakasında trafo bakım çalışmaları nedeniyle yarından itibaren 1 Mayıs 2007 tarihine kadar bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 09.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak semtler ile tarihleri şöyle:

Üsküdar'da Gurur Yapı Sitesi civarı, Altunizade Aksoy Sokak, MESA Konutları, Altunizade Sırma Perde Sokak, Ziraat Bankası Evleri ve Subay Evleri.

Samandıra'da Resi Makine, Sevenler Caddesi, Türk Telekom, Gazi Mahallesi, Bolu Beton, Ebubekir Caddesi ve okul.

Kadıköy'de Zeamet, Hürriyet ve Taş Ocakları Sokaklar, Tufan Sitesi civarı, Doğuş Üniversitesi civarı, Yeni Yol Sokak, Etem Kaptan Sokak, Göztepe Devlet Hastanesi Poliklinikleri.

Pendik Kurtköy'de Ankara, Yeşilırmak ve Çiğdem Caddeleri, Telekom, Emek Sitesi, Kültür Sitesi.

Kadıköy Bostancı'da Atatürk Mahallesi Girne ve Namık Kemal Caddeleri ile Mavi Su Evleri, Kayışdağı Caddesi, Baysal Sokak.

Üsküdar'da Tophanelioğlu Caddesi, İSKİ Binası, Köşk Sokak civarı, Sırma Perde Sokak, Barınak Siteleri civarı, Altunizade Blokları, İsmailpaşa Sokak civarı.

Samandıra'da Osman Gazi Mahallesi yan yol, Flaş Tex, Huzur Medine Yapı Kooperatifi, ETK Kablo, Mertler Caddesi.

Kadıköy'de Erenköy Çolak İsmail Sokak, Bağdat Caddesi'nde Kitapçı ve Çamlı, Plaj Yolu, Abdullah ve Selim Ragıp Emeç Sokaklar ile Yumurtacı Abdibey Caddesi'nin Göztepe Sanayi civarı, Merdivenköy Uzunçayır Sokak, Kızım Sokak civarı ile Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü.

Beykoz'da Acarkent.

Pendik Kurtköy'de Şeyhli Mahallesi Sultan Sokak, Yıldız Metal, Ar Şah Kristal, Desan Boya, Halsan.

Kadıköy'de Yeni Çamlıca İmar İskan Blokları, ŞampiyonSA, Türk İş Blokları.Erenköy'de Ethem Efendi Caddesi, Şen, Hamam, Tanzimat, Taş Mektep, Gözenç, Hacı Hakkı Bey ve Kantarcı Rıza Sokaklar. Fikirtepe'de Bahtlı, Gür, Doğan, Volkan, Volkangül Sokaklar ve civarı, Dumlupınar Mahallesi Akçakoca Sokak, Dr. Erkin Caddesi devamı, Özel Göztepe Hastanesi, Zaman Sokak, Hızırbey Caddesi Yalvaç Sokak civarı. Samandıra'da Esnaf Sanat Yapı Kooperatifi, Ay Top Sitesi.

Beykoz'da Acarkent.

Üsküdar Emniyet Mahallesi Süleyman, Gürgen ve Neşetbey Sokaklar.

Maltepe'de İdealtepe E-5 Kenarı, Ali Reis ve Akgüvercin Sokaklar civarı, Kasacılar Mevki, Aydınevler Barbaros ve Amiral Orbay Caddeleri civarı, Aydınevler Dervişbey Sitesi.

Pendik Kurtköy'de Uydukent.

Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Gelincik ve Sardunya Sokaklar, Belediye Kooperatifi ile Doğuşkent Kamyoncular Sitesi, Dörtler Sokak civarı, Girne Caddesi ve civarı, Zümrütevler Filiz Sokak, Dema Röle civarı.

Pendik Kurtköy'de Uydukent, Telekom, Erkut Yayla, Cumhuriyet, Fenerbahçeliler Sitesi, Ova Yuvam, Işıl Park.

Ümraniye Dudullu Çakmak Mahallesi Poyraz Caddesi ve civarı, Tugay Yolu ve civarı, İkbal Caddesi ve civarı, Ihlamurkuyu Mahallesi Aynur Sokak ve civarı, Mevlana Caddesi ve civarı.

Üsküdar Koşuyolu'nda Tophanelioğlu Caddesi, Hava Lojmanları, Murat Siteleri, Levazım Sitesi, Kalfa Çeşme Sokak, Muhittin Üstündağ Caddesi civarı. Emniyet Mahallesi Neşetbey Sokak, Yapı Merkezi, Hacı Reşitpaşa Sokak, Hyundai Servisi, Yunus Emre ve Yıldırım Beyazıt Caddeleri.

Beykoz'da Soğuksu Mahallesi Ede Sokak, Günyüzü Konakları, Soğuksu Riva Yolu Çubuklu Evleri, Günyüzü Çubuklu Evleri.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title