Haberler

İstanbul Açık'ta Şampiyon Federer

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası’nın bir numaralı seribaşı Roger Federer, final maçında karşılaştığı turnuvanın 3 numaralı seribaşı Pablo Cuevas’ı 6-3 ve 7-6’lık setlerle 2-0 yenerek şampiyon oldu.

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nın bir numaralı seribaşı Roger Federer, final maçında karşılaştığı turnuvanın 3 numaralı seribaşı Pablo Cuevas'ı 6-3 ve 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek şampiyon oldu.

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası final maçında, dünya 2 numarası ve turnuvanın 1 numaralı seribaşı İsviçreli efsane raket Roger Federer, yarı finalde dünyanın 11 numarası ve turnuvanın 2 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov'u geçen dünyanın 23 numarası Uruguaylı Pablo Curvas ile karşı karşıya geldi. Garanti Koza Arena'daki maçta ilk sette çok etkili bir oyun sergileyen Federer, servis vermeden ilk seti 6-3 kazandı. Tiebreak'e giden ikinci sette 4 kez maç puanını kaçıran Federer, zorlandığı tiebreak oyununu 13-11, ikinci seti 7-6, maçı da 2-0 kazanarak şampiyon oldu ve kariyerinin 85. zaferine imza attı. 1 saat 36 dakika süren maç sonrası Federer büyük sevinç yaşarken, şampiyonluk kupasını alan İsviçreli raket taraftarlara top atmayı ve imza dağıtmayı da ihmal etmedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Grigor Dimitrov Roger Federer Pablo Cuevas İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title