Haberler

Isparta'daki Uçak Kazasının Ardından

Isparta'daki Uçak Kazasında Hayatını Kaybeden Hosteslerden Mana Topçu, Sarıyer Rumeli Kavağı Camisi'nde Düzenlenen Törenin Ardından Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi. "Seni Çok Seviyorum" Diyerek Gözyaşı Döken Acılı Anneyi Yakınları Sakinleştirmeye Çalıştı. Topçu'nun Tabutu Üzerine Hosteslerin Taktığı Fular Bırakıldığı Gözlendi.

Isparta'daki uçak kazasında hayatını kaybeden hosteslerden Mana Topçu, Sarıyer Rumeli Kavağı Camisi'nde düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. "Seni çok seviyorum" diyerek gözyaşı döken acılı anneyi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Topçu'nun tabutu üzerine hosteslerin taktığı fular bırakıldığı gözlendi.

Topçu için düzenlenen cenaze törenine baba Mehmet Topçu, anne Cavidan Topçu, abla Çağla Topçu, Topçu'nun yakınları, hostes ve görev arkadaşları ile işadamı Ali Sabancı katıldı. Topçu'nun tabutunun üzerine hosteslerin taktığı fular bırakıldığı gözlendi. Kızını kaybetmenin acısını yaşayan anne Cavidan Topçu, Mana'nın fotoğrafı bulunan tabutuna sarılarak ağladı. "Yavrum, selvi boylum, mankenim benim. Seni çok seviyorum" diyerek gözyaşı döken acılı anne, koluna giren yakınları tarafından sakinleştirilmeye

çalışıldı.

Cenaze namazını kıldıran imam, genç hostesin Cidde seferleri sırasında hac görevini yerine getirenlere yardımda bulunduğunu söyledi. "Her canlı ölümü tadacaktır" diyen imam, "Gazetelerden bir daha Cidde'ye gidecekken Isparta'ya gittiğini ve buradaki elim kazada Hakk'ın rahmetine kavuştuğunu öğrendik. Ağlayın, ama feryat etmeyin. Çünkü ölüm diğer alemde bir doğumdur" dedi.

Uçak kazasında hayatını kaybeden genç hostesin cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından evinin bulunduğu Hamam Sokak'a götürüldü. Topçu, evi önüne edilen duaların ardından Rumeli Kavağı Mezarlığı'na toprağa verildi.

(İST-ED-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title