Haberler

Isparta: 24 Kasım Öğretmenler Günü

- Mehmet Köse İlköğretim Okulu'nda Düzenlenen Öğretmenler Günü Kutlamasında, Öğretmen, Öğrenci ve Veliler Biraraya Geldi.

- Mehmet Köse İlköğretim Okulu'nda düzenlenen öğretmenler günü kutlamasında, öğretmen, öğrenci ve veliler biraraya geldi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Hasan Köse İlköğretim Okulu'nda kutlama düzenlendi. Kutlamaya öğretmen, öğrenci ve velilerle Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman katıldı. Konuyla ilgili konuşma yapan Okul Müdürü Vedat Turşucu, Öğretmenler Günü'nün her yıl klasik olarak kutlandığını, bu yıl da farklı olması açısından okul, öğrenci ve veli üçgeni ile kutlayarak Isparta'da bir ilke imza attıklarını belirtti. Turşucu, "Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, okulumuzun güzelleşmesi için elinden geleni yaptı. Bugünün kutsal bir gün olması nedeniyle biz de hem okulumuzun yeniliklerini göstermek hem de öğretmenler ile velileri bir araya getirmeyi hedefledik" dedi. Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman ise okulun yapılan yenilikler ile pırıl pırıl olduğunu ve öğrencilerin eksikliklerini tamamlamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Eğitimin ülke geleceği için önemli olduğunu belirten Başkan Balaman, Isparta belediyesi olarak eğitime her zaman katkıda bulunacaklarını söyledi.

(ŞT-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title