Haberler

Mezbahada kuzulara uygulanan işkence kamerada!

Güncelleme:

İspanya'da bir mezbahada işçilerin kuzuları tekmelediği ve sopayla vurarak şiddet uyguladığı görüntüler büyük tepki çekti.

İspanya'da bir mezbahada işçilerin kuzulara şiddet uyguladığı görüntülere ülkede tepki yağdı.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

İspanya'nın Toledo şehrinde bulunan bir mezbahada işçilerin kuzuları bacaklarından tutarak fırlattığı görüldü. İşçilerin aynı zamanda kuzuları tekmelediği ve sopayla vurarak şiddet uyguladığı anlar ise görgü tanıkları tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından ülkedeki hayvan hakları derneği NGO Equalia harekete geçti. Dernek, İspanyol yetkilerinden mezbahadaki işçiler hakkında soruşturma başlatılmasını talep etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

İspanya Toledo Haberler

500

Yorumlar (30)

SERKAN5867:

Boynuzsuz koçun boynuzlu koçtan hakkını alacağı günü bekleyin ey zalimler.

19
3
yanıtYanıtla
atarabası osman:

abi benim anlamadığım önce dövüyon sonra seviyon sonra kesip yiyon abi, hipodromda atları kırbaçlıyolar birinci gelsin diye, onlar sendikalı sigortalı atlar mı abi, emeklliliği var mı abey

13
4
yanıtYanıtla
Dingil Tamircisi:

Osmanlı zamanında yaşasaydı dünyanın hiçbir yerinde böyle bir olay yaşanmazdı.çünkü osmanlı onlara hadlerini bildirirdi.

yanıt0
yanıt3
Yorumsuz:

Dingil tamircisi kendini bir tamir et

yanıt0
yanıt0
46:

hayvana vurur ortalik ayaga kalkar, parkta iki kisi kavga eder birak gazetelere dusmeyi ayirmaya giden bile olmaz .

4
11
yanıtYanıtla
47:

ÇOK CAHİLSİN KEŞKE ÖLSEN

yanıt0
yanıt0
NUR:

Umarım bir gün tüm mezbahalar kapatılır. Umarım bu güzel varlıkların sadece yaşamak istediklerini tüm insanlık görür. Et yemeden de yaşanabilir. Bu bize gösterilen bir görüntü sadece. . Ya bizim görmediğimiz ve bilmediğimiz milyonlarca hayvancığın çektikleri ıstırap ne zaman son bulacak? Dünya yok olunca mı!

7
6
yanıtYanıtla
DÜNYA ZEBANİLERİ:

HAYVANLARIMIZA EZİYET EDEN KİM VARSA ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN, EN SEVDİĞİNDEN BULSUN. İKİ CİHANDA DA İKİ YAKALARI BİR ARAYA GELMESİN. . .

10
3
yanıtYanıtla
türbülans:

bizimkiler gondikliyor bunlar dövüyor nedir bu hayvanların çektiği

2
8
yanıtYanıtla
EBRU:

sanki tc de kimse et yemiyo kesmiyo yazık.

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title