Haberler

Cinsiyet değiştirmek için gittiği doktor, aşırı kilolarından dolayı 5-10 yıl içinde öleceğini söyledi

Güncelleme:

İskoçya'da 260 kilo ağırlığındaki kadının cinsiyet değiştirmek için gittiği doktor, fazla kiloları nedeniyle bunun mümkün olmadığını söyledi. Günde 5 bin kalori alan kadın "5-10 yıl içinde ölecekmişim, öğrenmiş oldum" ifadelerinde bulundu.

Birleşik Krallığa bağlı İskoçya'nın Airdrie kentinde yaşayan 260 kg ağırlığındaki AJ adlı kadın, cinsiyet değiştirmek için bir uzmana başvurdu. 6 yıldır hiç evden çıkmayan ve günlük 5 bin kaloriyle beslenen AJ, acı haberi doktorlardan aldı.

KİLOLARI ENGEL

AJ, vücudunun kendisini yansıtmadığını ifade ederek, "Cinsiyet değiştirmek istedim. Ancak aşırı kilolarım buna engel olmakla birlikte ne zaman öleceğimi de öğrenmiş oldum" dedi. Doktorlar, AJ'nin olduğu gibi yemeye devam etmesi durumunda, aşırı kilodaki 5 veya 10 yıl içinde ölebileceğini söyledi.

35 MİLYON AŞIRI KİLOLU İNSAN VAR

Öte yandan, Birleşik Krallık genelinde 35 milyon dolayında aşırı kilolu kişi bulunuyor. Araştırmalara göre obezlerin yüzde 37'sinin koronavirüsten ölme riski var.

Cinsiyet değiştirmek için gittiği doktor, aşırı kilolarından dolayı 5-10 yıl içinde öleceğini söyledi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (10)

Çok ayıp ya:

Doktor, bu kadının sırf dış görünüşünden dolayı ameliyat yapmayı reddetmiş, üstüne de sen şişmansın bir an önce öl demiş. Yani kadının aşırı kilolu olması sağlığını kötü etkilemez. İnsanlara şişman olmanın kötü bir şey olmadığını öğretmeliyiz böyle dışlamamalıyız.

6
25
yanıtYanıtla
asd:

Komik misin aşırı kilolu olmak sağlığını kötü etkilemez mi? 260 kilo ve doktor uyarıyor kilolarından kurtulmazsa öleceğini söylüyor gelip burda boş yapma. Kız kardesim obez daha merdivenleri cıkamıyor nefes alamıyor.

yanıt3
yanıt0
Oguz:

Nasıl sağlığı etkilemez organlarda büyüyor vücut buyudukce

yanıt7
yanıt2
HAMUÇALİ:

KADINI ERKEK YAPARAK DÜNYAYI AYAĞA KALDIRAN TIP NASIL OLUYORDA KORONANIN ÇARESİNİ BULAMIYOR.

18
2
yanıtYanıtla
abuuuuu:

mal mal konusma ashdjahndkasnhdk

yanıt0
yanıt2
Gün:

Cinsiyetten önce bi sağlığını kurtarda sen...

17
1
yanıtYanıtla
cinsiyet:

sen cinsiyetini değiştirsen ne olur ki insanlıktan çıkmışsın zaten. suaygırılarıyla yaşa.

8
5
yanıtYanıtla
.:

BUNU BİLMEK İÇİN DR OLMAYA GEREK YOK

8
0
yanıtYanıtla
NEŞTER NİYAZİ:

O kiloyla ne taksalar göremeyecksin ki.

3
0
yanıtYanıtla
Alibaba:

Bizim Çerçi Nevzat denedi kapıda döndü

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title