Haberler

Işık Sigorta Büyüme Hızını Dörde Katladı

Türkiye'de Sigortacılık Alanında Faaliyet Gösteren Şirketlerden Biri Olan Işık Sigorta, 2006 Yılını Yüzde 34 Oranında Bir Büyüme ile Gerçekleştirdiğini, Bu Oranın Sektör Ortalamasının Üzerinde Olduğunu Açıkladı.

Türkiye'de sigortacılık alanında faaliyet gösteren şirketlerden biri olan Işık Sigorta, 2006 yılını yüzde 34 oranında bir büyüme ile gerçekleştirdiğini, bu oranın sektör ortalamasının üzerinde olduğunu açıkladı.

Işık Sigorta'dan yapılan açıklamada, Işık Sigorta'nın yüzde 34'lük üretim artışıyla 2006'yı sektör ortalamasının üzerinde büyüyerek tamamladığını, geçen yıl zarar edilmesi muhtemel branşlarda poliçe adetlerini düşüren Işık Sigorta'nın bu sene de aynı politikasını sürdürüp özellikle kasko branşında fiyat artışına gitmesine karşın yüzde 35'lik üretim artışı yakaladığı bildirildi.

Işık Sigorta'nın tüm branşlarda birbirine yakın oranlarda büyüme rakamına ulaştığını belirten Işık Sigorta Genel Müdürü Recep Koçak, bunun da ayrıca altının çizilmesi gerektiğini söyledi.

Koçak, Anadolu'da sigorta pazarının önemle üzerinde durulması gerektiğini belirterek Işık Sigorta'nın üretiminin önemli bir bölümünün İstanbul dışından geldiğini anlattı. Acentelerin her dönemde şirketin yanında olduğunu belirten Koçak, onların özverili çalışmaları sayesinde prim üretimini hızla artırdıklarını söyledi. Koçak, ayrıca, 2007 enflasyon hedefinin yüzde 4 olduğunu hatırlatarak bu yıl yüzde 30'luk üretim artışıyla Işık Sigorta'nın enflasyonun 7-8 katı büyümeyi hedeflediğini belirtti.

TÜM BRANŞLARDA BÜYÜME

Işık Sigorta'nın 2006'da yüzde 34'lük büyüme yakaladığını açıklayan Koçak, trafikte yüzde 35, kaskoda yüzde 42, oto dışında yüzde 18, yangında yüzde 26, DASK'ta yüzde 61, nakliyatta yüzde 11, mühendislikte yüzde 18 ve sağlıkta yüzde 36 büyüme sağladıklarını söyledi. Geçen sene büyümesi yüzde 9 olan şirketin bu sene büyüme oranını dörde katladığını anlatan Koçak, sözlerini şöyle tamamladı: "Bank Asya'nın sermayenin büyük kısmına sahip olmasından sonra beklentilerimizin bir kısmı gerçekleşti ve önemli bir üretim artışı yakaladık. Işık Sigorta 2006 yılında girdiği büyüme trendini artırarak sürdürecek. Hali hazırda yabancıların Türk sigorta sektöründe ağırlığı dikkate alındığında yabancı bir ortaklık yapısı kurulmadan bu üretim artışının gerçekleşmesi ayrıca önemli bir konudur."

(CHT-HO-Y

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title