Haberler

İsfendiyar Zülfikari'nin İbrahimovic Tweet'i G.Saraylıları Kızdırdı

Güncelleme:

Fenerbahçeli yönetici İsfendiyar Zülfikari, "Merak ediyorum İbrahimovic'in bu transferden haberi var mı?" yazınca Galatasaraylı taraftarlar sinirlendi.

Fenerbahçe'de spor şubesinden sorumlu Asbaşkan İsfendiyar Zülfikari, Twitter'da Galatasaraylı taraftarları kızdıracak bir tweet attı. Son günlerde İsveçli yıldız Zlatan İbrahimoviç'in Galatasaray ile isminin anılması ve Sarı Kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek'in bu olayı yalanlaması en önemli gündem konularından biri olmuştu.

"IBRAHIMOVIC'İN HABERİ VAR MI?"

İsfendiyar Zülfikari bu olaya atıfta bulunarak, kendisine ait Twitter hesabından "Merak ediyorum İbrahimoviç'in bu transferden haberi var mı?" diyerek Galatasaraylı taraftarların tepkisini çeken bir mesaj yayınladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsfendiyar Zülfikari Galatasaray Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (26)

kral1918:

DOGRU SOYLEMISSS HAHAHHAHAHAHHAHHAA

8
6
yanıtYanıtla
emre sağlam:

ÖNÜNDEN YE, İŞİNE BAK ZATEN GALATASARAYA SATAŞMAK FENERLİ YÖNETİCİLERİN ÖZÜNDE VAR. TARAFTARA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN HERŞEYİ YAPARLAR. BİRAZ AĞIR OLUN AĞIR.

8
5
yanıtYanıtla
mesut:

Bu FB den cacık olmaz hala ogrenemediler onlar konuşur biz yapariz

4
6
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Hahaha adam kapak yapmış ya :))

8
2
yanıtYanıtla
iplv Mobil-ANDROID:

Fenerli yonetici haklı. Kendileri böyle çok balon patlattıkklari için tecrübeli.

7
3
yanıtYanıtla
ua:

Sampiyon galatasayyyyyy sampiyon cimbom yazdiracagiz herkes rutbesini bilecekGALATASARAY KARSISINDA ONUNU INIKLEYECEK!!!!!!! IYIKI VARSIN BU DUNYADA GALATASARAY SEN ASKSIN SEN HEYACANSIN SEN GOZYASISIN SEN SEN MUTLULUKSUN......ARMANIN PESINDE ADANMIS HAYATLAR

9
1
yanıtYanıtla
zaza:

GELSE NE OLUR GELMESE NE OLUR ALLAHIN İZNİYLE GENE ŞAMPİYONUZ. . .

7
2
yanıtYanıtla
HarunMobil-IOS:

Nerden geldi bu bosbeles başkan yav bi transfer bile yapamıyor bizi ezik fenerlilere rezil etti

6
3
yanıtYanıtla
HarunMobil-IOS:

Bi gs olarak lig tv üyeliğimi iptal edecem bir maça bile gitmeyecem bir tane bile gs ürünü almayacam takı bosbeles başkan gidene kadar

9
0
yanıtYanıtla
Cimbom bom:

Ulan ne oldu 4 yıldızı alan biziz size ne oluyor ister aliriz ister almayız sizin bombanız yakında patlar merak etmeyin şikebahçe yazın kenara bunu GALATASARAY TÜRKİYEDİR UNUTMAYIN !

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title