Haberler

İşçi Partisi Adını Değiştiriyor

Güncelleme:

Doğu Perinçek'in Genel Başkanı olduğu İşçi Partisi, ismini değiştirip "Vatan Partisi" yapacak.

İşçi Partisi (İP) ismini değiştirip Vatan Partisi yapacak. İşçi Partisi'nin yönetimine ise, CHP eski Milletveki Birgül Ayman Güler ve Süheyl Batum'un getirileceği iddia ediliyor.

"VATAN PARTİSİ" OLARAK DEĞİŞİYOR


www.gercekgundem.com 'un haberine göre; İşçi Partisi'nde büyük değişimler yaşanacak. İsmini "Vatan Partisi" olarak değiştirecek olan Parti'nin olağanüstü kurultayı 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Parti'nin genel başkanlığı yardımcılığına CHP eski Milletveki Birgül Ayman Güler ve Süheyl Batum'un getirileceği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bedii Süheyl Batum Birgül Ayman Güler İşçi Partisi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (81)

kemelin-torunlarI,bunlar:

Allaha, rasülüne, kitabina iman edip, dosdogru bi müslüman olmadikca, , hicbir yere varamazsiniz, , yaptiginiz seylerin hic bir kiymeti harbiyesi yoktur. .

7
94
yanıtYanıtla
Enes Manaslı:

HIRSIZA oy vermek hangi ALLAH kitabında var. . .

yanıt9
yanıt3
vatandaş:

kafayı değiştirmedikden sonra eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gine eşşektir.

16
70
yanıtYanıtla
Metin Hakkaz:

şakamı bu ya. . . çok güldüm. . .

3
37
yanıtYanıtla
isci partisi:

Perincek AIHM de Turkiye yi savundu. . ermeni yalanini bitiriyor. Gladyo''nun hedef aldigi kisi oldu yillarca. . Ergenekon kumpasinda bir TSK ve ISCI PARTISI mahkum edildi orgutsel olarak. 15 yil hapis yatti. PKK ya en çok sehit veren partidir isci partisi. . bilmiyorsunuz sadece. . Arastirin. Kitap okuyun. . . Okusaniz az. . Perincek in gercek vatansever oldugunu anlardiniz! Anlayamazsiniz cunku Erdogani basimiza getiren yinz sizsiniz. . Irkçilik yapan yine sizsiniz (MHP) , CHP yi cemaat ile isbirligine getiren yine sizsiniz. . . ISCI PARTISINE destek olmaniz için adam olmaniz lazim daha. . . bu da Ataturk un geri gelmesi kadar zor. . . Ciddi soyluyorum. . . Perincek in kitaplarini bir okuyun. . sonra gelip konusun. . . iki goruntuye kanip aldanmak kolay. . .

6
18
yanıtYanıtla
perforje:

Adam gidip soykırım konusunda Türkiyeyi savunuyor sizde laguluga yapıyorsunuz uyurgezerler. .

10
14
yanıtYanıtla
zazax21:

ismini değilde beyinlerini değiştirmelerini tavsiye ederim

18
4
yanıtYanıtla
ağrı merkezMobil-ANDROID:

ülkedeki işçi partisi faşist ne kadar enterasan

13
8
yanıtYanıtla
siverekli:

işçi partisiymiş resmen faşizm partisi

11
9
yanıtYanıtla
kral:

eskide bir nomara apo nun arkadaşıyıdı bu adam şimdi de yurtsever kesildi başımıza hata çiçek bile uzatmıştı

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title