Haberler

İscehisar'da Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi

İscehisar ilçesinde Esnaf Odası ve Şöförler Odası Başkanlığında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara, gençlere, okul yöneticileri ve devlet memurlarından oluşan gruba, proje yazma ve yürütme eğitimi verilmeye başlandı.

İscehisar ilçesinde Esnaf Odası ve Şöförler Odası Başkanlığında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara, gençlere, okul yöneticileri ve devlet memurlarından oluşan gruba, proje yazma ve yürütme eğitimi verilmeye başlandı.

İscehisar Esnaf Odası konferans salonunda verilen eğitimlerle ile ilgili Oda Başkanı Ahmet Sav, yeni yılda yeni hedefler ve yeni hizmetler ile insanlara faydalı olabilmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Odanın bu projedeki ana hedefinin kişi ve kuruluşlara balık vermek değil balık tutmayı öğretmek olduğunu ifade eden Sav, "İşletmelere yönelik ajans destekleri ile okul ve kurumlarımıza yönelik Avrupa Birliği projelerinin planlanması, hazırlanması ve yürütülmesine yönelik 6 gün sürecek 48 saatlik eğitim uygulamalı olarak verilmeye başlandı" dedi.

Sav, "Eğitimin sonucunda ortaya çıkacak projelerin ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlaması bizleri farklı çalışmalara ve projelere götüren araç olacaktır" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Sav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title