Haberler

Oyuncu İrem Sak'ın iç çamaşırsız fotoğrafına yorum ve beğeni yağdı

Güncelleme:

Güzel oyuncu İrem Sak'ın ayna karşısında çektiği iç çamaşırsız fotoğrafı sosyal medyaya damga vurdu. Sak'ın paylaşımına ünlü isimlerde yorumsuz kalamadı.

Fox TV'de yayınlanan Bir Aile Hikayesi'nde rol alan İrem Sak, dizinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıktı. Yaz tatiline ara vermeden devam eden ünlü oyuncu, Bodrum'un ardından Alaçatı'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Tatilinden sık sık fotoğraflar paylaşan İrem Sak'ın son paylaştığı fotoğrafa beğeni yağdı.

YORUM YAĞDIRDILAR

Güzel oyuncu ayna karşısında çektiği fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Sak'ın paylaşımına ünlü isimler de yorum yaptı. Danla Biliç, "Bende neden böyle durmamıştı acaba..." yorumu yaparken, Simge Sağın da övgüler dizerek, "Bebeksin bebek. Çok güzel olmuş kırmızılar üstünde" dedi.

"FOTOĞRAF ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ"

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel ise fotoğrafa "İrem hanım kalıcı oje mi normal mi, ve normal ojeyse lütfen marka, numara öğrenebilir miyim? Fotoda çok dikkatimi çekti. Tşk." yorumunda bulundu.

TREND LİSTESİNE GİRDİ

Sak'ın instagram hesabından paylaştığı tatil fotoğrafı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Hatta bir ara bu kare Twitter'da en çok konuşulanlar arasında ilk sıraya yükseldi ve Trend Topic oldu.

İrem Sak'ın iç çamaşırsız fotoğrafına yorum ve beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İrem Sak Alaçatı Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (104)

Farka bak:

Elin yabancısı başarıları ile gündeme gelmeye çalışırken bizimkiler soyunarak gündeme gelmeye çalışıyorlar yazık...

179
18
yanıtYanıtla
Cem:

Yok onlarda soyunuyor

yanıt47
yanıt11
ASLI:

BU YAZ SICAĞIMDA FAZLA ELBİSE İYİCE BUNALTIYOR İNSANI. NE KADAR AZ KUMAŞ O KADAR ÇOK RAHATLIK.

45
53
yanıtYanıtla
Orhan okay:

Adamsın pampa ??

yanıt6
yanıt1
Tim0135:

Çok haklısın aslı üst takıma hiçbir şey giyme bence,erkeklerde giymiyor..

yanıt10
yanıt2
Blade:

Asli instagram yazarmisin yakisikliyimdir

yanıt0
yanıt0
ASLI:

BLADE, TÜM ABAZALARDA ÜŞÜŞÜR UĞRAŞAMAM ONLAR İLE SEN YAZ TİPİNİ BEĞENİRSEM SANA ULAŞIRIM.

yanıt0
yanıt0
ÜÇÜ BiRYERDE:

BLADE, hadi kolay gelsin, yalniz ellerine yanlis birseyler takilirsa sasirmayasin ve küfretmeyesin, zira kendin kasiniyorsun okudugun kadariyla. ASLI bu ASLI. . . . ASIL''in degistirilmis hali. . . Rümuzumdan da anlamadiysan hala, ne yapiiim kardas.

yanıt1
yanıt3
Can:

Başarılı Bi oyuncu ama bu şekilde gündeme gelmesi olmamış

56
4
yanıtYanıtla
misafir:

ünlü demek, çıplaklık demek, ahlaksızlık demek, boynuz demek, israf demek. . . güzel işiyle anılan bir avuç ünlü yok ülkemizde maalesef.

40
6
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title