Haberler

İran'dan AB'ye Teşekkür

AB'nin, İran'da Terörist Faaliyetlerde Bulunan Halkın Mücahitleri Örgütünü, "Terörist Örgütler Listesi"nden Çıkarmaması Tahran Yönetimince Olumlu Karşılandı.

AB'nin, İran'da terörist faaliyetlerde bulunan Halkın Mücahitleri örgütünü, "terörist örgütler listesi"nden çıkarmaması Tahran yönetimince olumlu karşılandı.

AB'nin, Halkın Mücahitleri örgütünü terörist oluşum olarak görmesi ve "terörist örgütler listesi"nde yer almaya devam edeceğini açıklaması, İran halkı ve yönetimi tarafından takdirle karşılandı.

Halkın Mücahitlerinin, "terörist örgütler listesi"nden çıkarılma talebini görüşen AB, dünkü açıklamasında, Halkın Mücahitlerini terörist bir grup, üyelerini de terörist olarak görmeye devam edeceğini ilan etmişti.

İran, İngiltere'nin geçen ay yargı kararıyla Halkın Mücahitlerini "terörist örgütler listesi"nden çıkarmasına sert tepki göstermiş, Londra yönetiminin kararının, teröristlerle işbirliği yapmak anlamına geldiğini bildirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title