Haberler

İpsala Kel Aliço Pehlivan Yağlı Güreşleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Efsane pehlivan Kel Aliço'nun kabrine ziyaret ve dua edilmesi- Yağlı güreşlerden genel görüntü- Güreş ağası ile röp.- Antalyalı Hasan Tuna ile rakibi Edirneli Ahmet Yavuz'un güreşi- Başpehlivan olan Antalyalı Hasan Tuna ve diğer güreşçilere kupasının verilmesi İpsala Kel Aliço Pehlivan Yağlı Güreşleri- Organizasyonda Hasan Tuna başpehlivan oldu 16. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı etkinlikleri kapsamında efsane pehlivan Kel Aliço adına düzenlenen yağlı güreşlerde rakiplerini yenen Hasan Tuna, başpehlivan oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Efsane pehlivan Kel Aliço'nun kabrine ziyaret ve dua edilmesi- Yağlı güreşlerden genel görüntü- Güreş ağası ile röp.- Antalyalı Hasan Tuna ile rakibi Edirneli Ahmet Yavuz'un güreşi- Başpehlivan olan Antalyalı Hasan Tuna ve diğer güreşçilere kupasının verilmesi İpsala Kel Aliço Pehlivan Yağlı Güreşleri- Organizasyonda Hasan Tuna başpehlivan oldu 16. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı etkinlikleri kapsamında efsane pehlivan Kel Aliço adına düzenlenen yağlı güreşlerde rakiplerini yenen Hasan Tuna, başpehlivan oldu.Kel Aliço köyü meydanında düzenlenen Kel Aliço Pehlivanı Anma ve Yağlı Güreşleri'nde 13 boyda 150 güreşçi mücadele verdi. Başpehlivanlık güreşlerinde ise Hasan Tuna ile Ahmet Yavuz rakiplerini yenerek finalde karşılaştı.Antalyalı Hasan Tuna rakibi Edirneli Ahmet Yavuz'u tuşla yendi. Başpehlivan Tuna, ikinci Ahmet Yavuz ve üçüncüler Güngör Ekin ve Enver Erişti'ye ödülleri İpsala Eyyup Özdemir tarafından verildi.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Yavuz Hasan Tuna İpsala Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title