Haberler

İpek ile Ebru'nun Vazgeçemedikleri

İpek Tuzcuoğlu ve Ebru Şallı, 'Olmazsa Olmaz' Dedikleri Objelerle Hülya Dergisine Poz Verdi. Tuzcuoğlu, 'Yüzüksüz Dışarı Çıkmam' Derken, Ebru Şallı Çantalarının Hayatındaki Önemini Anlattı..

İPEK TUZCUOĞLU VE EBRU ŞALLI, 'OLMAZSA OLMAZ' DEDİKLERİ OBJELERLE HÜLYA DERGİSİNE POZ VERDİ. TUZCUOĞLU, 'YÜZÜKSÜZ DIŞARI ÇIKMAM' DERKEN, EBRU ŞALLI ÇANTALARININ HAYATINDAKİ ÖNEMİNİ ANLATTI..

İpek Tuzcuoğlu

Yüzüklerden güç alıyorum

'Üniversite yıllarımdan beri yüzüklerim olmadan dışarı çıkmıyorum. Daha sonra bu alışkanlığın psikolojik yönü ağır bastı... Konuşurken ellerimi çok kullanıyorum ve böyle kendimi çok daha iyi ifade ettiğimi zannediyorum. Belki de yüzüklerden güç alıyorum! Taşların gücüne de çok fazla inanıyorum. Kuartz, ametist gibi doğal taşları üzerimde taşımak kendimi iyi hissettiriyor. Yıllar önce Kanal 6'da müzik programı yaptığım dönemde baş parmağıma taktığım meşhur bir mavi yüzüğüm vardı. Neredeyse benden daha çok tanınır olmuştu. Hediye etmem için bir sürü telefon geliyordu. O yüzük bana çok uğurlu geldi, başarı grafiğim ivme kazandı. Ondan sonra yüzüklerle güçlü olduğuma daha fazla inanır oldum. Tabii estetik olarak da çok severim.'

Ebru Şallı

Burberry çanta tutkunu oldum

'Burberry markasıyla olan gönül bağım, beş yıl önce aldığım bir trençkotla başladı. Kıyafetlerinden sonra çantaları dikkatimi çekti. Ve o dönemden sonra başka çanta kullanmaz oldum. Çok sevdiğim sekiz tane Burberry çantam var. Favorim ise 'şövalye' modeli. İngiliz şövalyelerinin savaş zamanında kullandığı çantalardan esinlenerek tasarlanmış. Çok beğenerek kullanıyorum ve yıllarca da taşıyacağımı zannediyorum. Bir de Louis Vuitton tutkum var. Çantalarımı eskiden yurtdışından alırdım ancak şimdilerde Türkiye'den almaya özen gösteriyorum. Bütün modelleri bulabiliyorum.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title