Haberler

İnşallah Bu İddianameyi Yazanın Soyu Kurur

Ergenekon Davası'nda Terör Örgütü Üst Düzey Yöneticisi Olduğu Gerekçesi ile Ağırlaştırılmış Ömür Boyu Hapis Cezası İstemiyle Yargılanan Kuvayı Milliye 1919 Derneği'nin Genel Başkanı Emekli Albay Mehmet Fikri Karadağ İfadesinde Kendisine İftira Atıldığını Öne Sürerek Sık Sık Beddua Etti.

Ergenekon Davası’nda terör örgütü üst düzey yöneticisi olduğu gerekçesi ile ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Kuvayı Milliye 1919 Derneği’nin Genel Başkanı Emekli Albay Mehmet Fikri Karadağ ifadesinde kendisine iftira atıldığını öne sürerek sık sık beddua etti.

Ergenekon davasının dünkü duruşmasında Ergenekon diye bir terör örgütü tanımadığını belirten Karadağ, "Her şeyi Fikri Karadağ’a mal ediyorlar. Yapmayın ya yapmayın. Allah adamı taş eder" dedi. Karadağ ifadesinde, şunları söyledi:

Ankesörlü telefonla görüştüğüm söyleniyor. Bu kadar kötü niyet olur mu, bu kadar şeytanla işbirliği olur mu? Cep telefonumda kaç kontör kaldığını biliyor musun? Üç kontörüm kalmıştı.

Muhammet Yüce’den dört dörtlük adam istemişim. Muhammet Yüce’den adam istemedim ki dört dörtlük olsun. Böyle bir telefon görüşmesi yok ki. Gözün kör olsun inşallah.

Gizli tanık 17’nin anlatımları hukuk tarihimizin yüz karasıdır. Seçilmiş kurulmuş hükümeti taşlamak için parlamentoya gideceğimizi de söylemiş. Bunu yapacak olanı ilk ben taşlarım. İnşallah bu iddianameyi yazanın da yazdıranın da soyu kurur.

Alternatif ordu kurma iddiası var. 8’inci Kolordu’nun kurulmasında proje subayı olarak görev yaptım. Devletin bütün imkanları emrimizin altındaydı. Buna rağmen 2 yılda zor kurduk. Alternatif orduyu nasıl kurayım. Muvazzaf askerleri derneğe almam. Ağzını burnunu kırar birliğine gönderirim.

Muzaffer Tekin ile örgütsel hiçbir bağım yok. Elinizde Osman Yıldırım gibi süper ahlaklı bir çocuk var. İftiracı bu şahsı tanımam. Şeytan ona inşallah cehennem de arkadaş olur.

Askeri darbeye zemin hazırlamakla suçlanıyorum. En kötü sivil idare en iyi askeri idareden daha iyidir derler. Doğrudur.

Irkçı olduğum söyleniyor. Adem Aleyhisselam’dan günümüze kadar herkes Türktür. Irkçı değilim.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title