Haberler

İngiliz Basını: Galatasaray, Welbeck İçin 19 Milyon Euro'yu Gözden Çıkardı

İngiliz basını, Galatasaray'ın, Arsenal'de fazla forma şansı bulamayan Danny Welbeck için 19 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazdı.

İngiltere basını, sürpriz bir şekilde Arsenal'in İngiliz forveti Danny Welbeck'in Galatasaray'ın transfer listesinde olduğunu iddia etti.

GALATASARAY 19 MİLYON EURO TEKLİF EDECEK

Sarı kırmızılı kulübün, Welbeck transferi için Arsenal'e 19 milyon Euro teklif edeceği belirtilirken, transferin Arsene Wenger'e bağlı olduğu kaydedildi. Wenger'in forma şansı vermediği Welbeck, transfer kararını Wenger'in takımdaki geleceği sonrasında karar verecek.

MAAŞ SORUN DEĞİL ANCAK TÜRKİYE KORKUTUYOR...

İngiliz medyası ayrıca, yıllık 4 milyon Euro'nun üzerinde bir maaş alan Welbeck'in maaşının Galatasaray için bir sorun yaratmayacağını, ancak Welbeck'in Türkiye'deki siyasal sorunlar yüzünden gelmeye sıcak bakmadığını belirtti.

Danny Welbeck, bu sezon Arsenal forması ile toplam 18 maça çıktı, 5 gol ve 2 asist üretti. 26 yaşındaki forvet, Arsenal'den önce Manchester United forması giyiyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Danny Welbeck Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title