Haberler

İncesu Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Süksün Mahallesinde Devam Ediyor

İncesu Belediyesi 2015 yılı yatırım projesinde yer alan Süksün mahallesi Sosyal Tesis alanı ve Veysel Karani Camii çevresinde bin ton sıcak asfalt çalışmasına başladı.

İncesu Belediyesi 2015 yılı yatırım projesinde yer alan Süksün mahallesi Sosyal Tesis alanı ve Veysel Karani Camii çevresinde bin ton sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Sıcak Asfalt çalışmasını yerinde inceleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "İncesu Belediyesi olarak Süksün mahallemizde Sosyal Tesis alanımız ve Veysel Karani Camii çevresinde 1.000 tonluk sıcak asfalt çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız ve Bu sene Süksün mahallemizde İncesu merkez Bedir Bağları, Bedir Bağları Süksün arası ve eski Süksün yeni Süksün arasında bugünkü attığımız bin tonluk sıcak asfaltla birlikte toplamda 10 bin ton sıcak asfalt çalışması yapmış bulunmaktayız. Süksün mahallemizde ayrıca 2015 yılı içerisinde 22.000 ton kilitli parke çalışması yaptık. KASKİ Genel Müdürlüğünün ihale ederek kanalizasyon çalışmasını tamamlamasıyla Belediyemizce çevre düzenlemesi yapılması parklar ve mini futbol sahası yapılması ile birlikte Süksün mahallemize yaptığımız çalışmaların maliyeti 5 milyon TL bu yapmış olduğumuz çalışmalarımızdan inşallah Süksün mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız iyi günlerde faydalanırlar" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekeriya Karayol Veysel Karani İncesu Süksün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title