Haberler

İMKB, İktisat Fakültesinin Binasını Yapacak

AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Tarafından Adıyaman Üniversitesi İktisat Fakültesi'nin Binasının Yapılacağını Açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) tarafından Adıyaman Üniversitesi İktisat Fakültesi'nin binasının yapılacağını açıkladı.

Ayhan, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile yapılan görüşmede binanın İMKB tarafından yapılacağı müjdesini verdi. Ayhan, AK Parti milletvekilleri Hüsrev Kutlu, Ahmet Aydın, Mehmet Erdoğan, Şevket Gürsoy, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz'ün Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'le görüştüğünü ve görüşmeden olumlu sonuçlar çıktığını belirtti.

Lütfullah Ayhan, Adıyaman Üniversitesi İktisat Fakültesi binasının mimarisi ve büyüklüğü ile örnek bir bina olarak yapılacağının altını çizerek, "Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile yaptığımız görüşmede Adıyaman Üniversitesi'nin çeşitli bölümleri için bina sıkıntısını dile getirdik. Kuruluş kararı çıkan İktisat Fakültesi binasının İMKB tarafından yapılacağı tarafımıza bildirildi. Bu yıl Haziran ayında inşaatına başlanılacak olan İktisat Fakültesi binası 10 ay gibi kısa sürede tamamlanacak. İMKB tarafından yapılacak bina, mimarisi ve büyüklüğüyle yapılacak olan diğer binalara örnek olacak. Binanın projesi hazırlanıyor. 10 ay gibi kısa bir sürede bina tamamlanmış olacak" dedi.

(AA-OÇ-Y) 10.04.2008 16:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title