Haberler

İmamoğlu'na Destek Veren Sibel Tüzün'ün TRT FM'deki Programı İptal Edildi!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısını piyasa süren güzel şarkıcı Sibel Tüzün, Ekrem İmamoğlu'na destek verdiği için TRT FM'deki programının iptal edildiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'nun "Sanatçılar da artık konuşacak" çağrısına destek veren şarkıcı Sibel Tüzün, bu sebepten dolayı TRT FM'deki programının iptal edildiğini iddia etti.

"İMAMOĞLU PAYLAŞIMI DOLAYISIYLA İPTAL EDİLDİ"

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sibel Tüzün, "Yeni şarkımız #olaylaragel radyopr turu kapsamında gerçekleştireceğimiz 14 Mayıs tarihli TRTFm programı yetkili makamlar tarafından geçtiğimiz gün yaptığım @ekrem_imamoglu konulu Twitter paylaşımlarım dolayısıyla iptal edilmiş,bugün tarafıma bildirilmiştir." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na Destek Veren Sibel Tüzün'ün TRT FM'deki Programı İptal Edildi!

DESTEK VEREN ÜNLÜLERİ NOT ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi, Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyadan destek veren sanatçıları hedef alan bir paylaşım yapmıştı. Safi, İmamoğlu'na destek veren sanatçıların isimlerinin yer aldığı bir listeyi "Kayıt" notuyla paylaşmıştı. Sosyal medya kullanıcıları bu olayı Ekrem İmamoğlu'na destek veren ünlülere yaptırım uygulanacağı yönünde yorumlamıştı.

İmamoğlu'na Destek Veren Sibel Tüzün'ün TRT FM'deki Programı İptal Edildi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu Sosyal Medya Sibel Tüzün Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (436)

Ne Hale Geldi Güzel Ülkem:

Yazıklar Olsun Özgürce Düşüncelerimizi Söyleyemez Olduk İmamoğlunu Destekleyenler in Ekmeğini İşini Kes Yoluna Taş Koy Bu Nasıl Bir Adalet Bu Nasıl Bir Yönetim Hani Nerde Mitinklerinde Kürdü Türkü Alevisi Sünnisi Lazı Çerkezi Diyen Sen Değil miydin Şimdi İmamoğluna Destek Verenler Bu Ülkenin Vatandaşı Değil mi Yazıklar Olsun Ne Hale Geldik

76
11
yanıtYanıtla
MEÇHUL ASKER:

10 defa seçtirseler yine imamoğlu kazanacak millet bu çibandan kurtulmak istiyor onlar yine kaybedeceklerini çook iyi biliyorlar maksat zaman kazanmak yaptiklari yolzuzluklari yok etmek nekadar pis iş çevirdilerse bitiremediler yok etmekle

72
5
yanıtYanıtla
ısparta lı BOMBACI.:

en güzelini yapmış trt bu capuculara reklam primi verilmesin.

25
47
yanıtYanıtla
Adınızı yazin:

Sanki trt ye sizin gibilerden başka değer veren var bu ülkede.ne haberi ne dizisi 1 kere bile izlememişim izlememde o a haber yokmu bide merak ettim ne zirvaliyorlar die 2 haber baktım karadelik gibi içine çekmeye başlıyor adamı 3.haberde.

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

afferim trt ye.

25
40
yanıtYanıtla
Aaaa:

Bu CHP yi akp kendi eliyle başa getirecek.

44
16
yanıtYanıtla
tarık:

Çalıntı oy ile meşru mazbata olmaz, hak yerini bulacak, takke düşecek, kel gözükecek.

19
37
yanıtYanıtla
Cherokee:

Çalmak sizin işiniz mesleğiniz. . .

yanıt5
yanıt1
Kardelen:

Sizi gidi sizi çalanında biliyorsunda ne güzel başkalarına atıyorsun sahimi bunu içinden gelerek i inanacakmış konuşuyorsun yoksa laf olsun diyemidir ha A şaşkın Seviyoruz be sizi biz kardeşiz ya yani üveyi ama olsun ha ha ha Gülüyoruz çünkü biz neşeli insanları seviyoruz problem yok .

yanıt0
yanıt0
tarık:

Adalet, oyları çalınan Binali bey''in hakkını geri alabilmektir.

19
36
yanıtYanıtla
Tüm 436 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title