Haberler

İlk Kez Hakim Karşısına Çıkan Emrah Serbes, Savunması Esnasında Ağladı

Güncelleme:

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 14.00'te başlayan duruşmada Emrah Serbes savunma yaptı. Aylık gelirini 7 bin lira olarak söyleyen Serbes, savunması esnasında ağladı.

Emrah Serbes'in yargılandığı dava başladı. Duruşmada aylık gelirini 7 bin lire olarak söyleyen Serbes savunma yaparken ağladı.

İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Habertürk Haber Merkezi'nden Neşet Dişkaya'nın aktardığı bilgilere göre, İzmir Torbalı'da alkollü olarak kullandığı ve aşırı hız yaptığı otomobiliyle çarptığı araçta 3 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle hakkında 22.5 yıla kadar hapis cezası istenen senarist-yazar Emrah Serbes ilk kez hakim karşısına çıktı.

SAVUNMASI ESNASINDA AĞLADI

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 14.00'te başlayan duruşmada Emrah Serbes savunma yaptı. Aylık gelirini 7 bin lira olarak söyleyen Serbes, savunması esnasında ağladı.

"ANNEME GİDECEKTİK AMA..."

Üzerinde çalıştığı projeyi bitirince tatile çıkmaya karar verdiğini anlatan Serbes "Önce Yalova'ya annemin yanına gitmeye karar verdim. Ancak kendime tuttuğum şoför Kenan Doğru ile Bodrum'a gitmeyi kararlaştırdık" dedi. Kaza anını anlatan Serbes'in savunması sürüyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

İzmir-Aydın Otoyolu'nda 22 Eylül 2017'de Emrah Serbes'in kullandığı otomobil, Torbalı kavşağı yakınlarında 59 yaşındaki Ayhan Özçelik idaresindeki otomobile arkadan çarpmış, sürücü Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde, eşi Nilgün Özçelik ise tedavi gördüğü hastanede 12 gün sonra yaşamını yitirmişti. Kazadan sonra otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru tutuklanmış, yaklaşık bir hafta sonra Emrah Serbes'in gerçeği itiraf etmesiyle serbest bırakılmıştı. Emrah Serbes de 28 Eylül'de teslim olduğu adliyede tutuklanmıştı. Savcı hazırladığı iddianamede Serbes hakkında 22.5 yıla kadar hapis cezası istemişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emrah Serbes Habertürk Torbalı İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

Napalim:

Ne yani siz hic icmiyorsunuz galiba. Hepiniz kolonya sürerken teninize alköl temas etmedi demek. Adam adam gibi cikip ben yaptim dedi. Hanginizde o arka var, bunu itiraf etmeye. Azrailin ve kaderin önüne gecilmez! Gelmisiniz adami alkolik diye kurban ediyorsunuz. Hele hele birde suclu kacmayip teslim oldugu halde. Insallah adalet bu davranisi görür ve insanlik namina dogru bir karar verir. Ancak sizin gibi sarlatan ve insanlik disi maluklere de bu karar kapak olur. Yuh size cakma müslümanlar

2
17
yanıtYanıtla
atakan:

benzetmekten hata olmaz diyerek , gel ben senin ağzını burnunu kırayım . sonra kaçmayayım ambulans çağırayım adalet bu iyi niyetimi! görsün doğru bi karar versin . uyar mı

yanıt3
yanıt0
kaan:

Sinan Çetin''in oğlu Rüzgar Çetin 1 polisi şehit diğeri yaralı alkolü ama serbest çok çabuk unuturuz sen uyu türkiyem

17
1
yanıtYanıtla
G...:

Ah Emrah Serbes gül gibi adamsın nası bi kader bu

7
9
yanıtYanıtla
ali:

kardeşler eğer kimliğinizde müslüman islam ibaresi varsa içki ve zina kumar faizden uzak durun aksi halde oturup düşünün

9
2
yanıtYanıtla
NİSAN:

nedense bazı insanların samimiyetlerine inanmıyorum

7
2
yanıtYanıtla
serta ç bozkurt:

alkol alarak üç insan öldürmenin cezası 22. 5 yılmıymış yazık daha bide 22. 5 yıla kadar deniyo yani en fazla 22. 5 yıl insan hayatı bu kadar ucuz yani ülkemizde

7
2
yanıtYanıtla
mentollü:

Serbes, sonunda t yok. . Ona göre haa.

4
3
yanıtYanıtla
ALTIN OBA:

Katili, tacizçisi, hırsızı, içkici bol Türkiye''de.

7
0
yanıtYanıtla
ref:

3 ayda cıkar zira hakimin savcının kendi ailesinden biri değil ölenler ağladığı icin eminim cok byük indirim alacaktır

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title