Haberler

İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı belgelendi

Güncelleme:

Final yapan Masumiyet dizisinde iki sevgiliyi oynayan Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın rolleri gerçek oldu. Sürekli haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlayan çift, çıktıkları tatilde el ele yakalandı.

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Masumiyet dizisinde rol alan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü'nün aşkı belgelendi. Haklarında çıkan aşk iddiasını yalanlayan ikili, Bodrum Gümüşlük'te Magazin Burada kameralarına el ele yakalandı.

KAMERALARI GÖRÜNCE PANİKLEDİLER

Çiçeği burnunda sevgililer, bir süre el ele dolaştı. Hatta aşka gelen Tütüncü, bir ara sevgilisinin elini öptü. İlişkilerini gizli yaşamak isteyen çift, basın mensuplarını görünce ise panik oldu.

İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı belgelendi

AŞK İDDİASINI YALANLAMIŞTI

Alişan, geçtiğimiz günlerde Tütüncü'yle çıkan aşk iddialarına sosyal medyadan, "Uzun zamandır yaşamımda kimse yok, yazılanlar hem ailemi hem de beni fazlasıyla yıpratıyor" demişti.

İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı belgelendi

İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı belgelendi

İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı belgelendi

İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı belgelendi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Bodrum Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (1)

sdsfs dfsa:

Dün hatayda iki askerimiz şehit oldu... Bu vatan için şehit oldular ama şu iki ülke için gereksiz kadar haber yapılmadı... yazık memleketin geldiği hale bak...

43
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title