Haberler

İhsan Tunçoğlu ve Ekibi Yeniden Seçildi

Güncelleme:

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin Olağan Genel Kurulunda İhsan Tunçoğlu ve ekibi yeniden seçildi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti'nin (KGC) Olağan Genel Kurulu'nda İhsan Tunçoğlu ve ekibi yeniden seçildi.

Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen kongrede yönetim kurulu asil üyeliklerine oy çokluğu ile İhsan Tunçoğlu, Nadi Sarıışık, Alaaddin Akkaşoğlu, Kamil Uludoğan, Hüseyin Efe, Hasan Demir ve Alibey Aydın getirildi.

Yoğun ilginin olduğu kongre saygı duruşu, divan başkanı ve üye seçimi, raporların okunması, ibrası ve listenin oylanmasının ardından olağan konuşmalara geçildi.

Kongrenin Divan Başkanlığını, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Ekspres Gazetesi sahibi Nuri Sarıışık yaparken divan üyeliklerini de Erdoğan Çay ve Ahmet Arabacı yaptı.

Daha sonra İhsan Tunçoğlu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu ve diğer kurullar divan başkanlığınca okunarak açık oylamaya sunuldu.

Yapılan oylamada mevcut başkan İhsan Tunçoğlu ekibi oy çokluğu ile yeniden seçildi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeleyen İhsan Tunçoğlu kendisine destek veren veya vermeyen herkese teşekkür etti. Turçoğlu, "Uzun yıllardan bu yana gururla devam ettirdiğim Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'na yeniden beni destekleyerek seçen siz dostlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Biz Kütahya'da üyemiz olsun ya da olmasın herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yerel basınımızın sorunlarına hakim olduğumuz için çözümü noktasına birçok girişimlerimiz olmuştur, bundan sonra da bu noktada çalışmalarımız devam edecektir. İfadelerimi yineleyecek olursam, bugün burada beni destekleyen ya da desteklemeyen bütün meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından olağanüstü genel kurul sona ererken kongre sonrası İhsan Tunçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tebrikleri kabul etti.

Kongreye Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, MHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Alim Işık, AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Alaaddin Güven, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Helvacı, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Saadet Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Tunca, MHP Kütahya İl Başkanı Erol Alpertürk, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Şeker Fabrikası Genel Müdürü Basri Haser katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Alaaddin Akkaşoğlu Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title