Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, Sinan Gümüş'ün Satılmasını İstedi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, "Yeterince güçlü ve mücadeleci değil" dediği ve forma vermediği Sinan Gümüş'ün satılmasını istedi.

Galatasaray'da, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Aurelien Chedjou'nun ardından yolların ayrılacağı ikinci isim Sinan Gümüş oldu. Teknik direktör Igor Tudor'un gözüne giremeyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, sezon sonunda Florya'ya veda edecek. 2014 yılından bu yana sarı kırmızılı formayı giyen Sinan'ın, kiralık olarak değil bonservisiyle satılması ön plana çıktı. Galatasaray yönetimi, Alman kulüplerinin transfer listesinde yer alan Sinan'dan 3 ila 4 milyon Euro arasında bonservis geliri bekliyor.

GEÇEN SEZON 11 GOL ATTI

Sarı kırmızılı kulüp Almanya doğumlu olan Sinan Gümüş'ü 2014 yılında Stuttgart takımından 5 yıllık sözleşme imzalayarak transfer etmişti. İlk sezonunda 10 maçta forma şansı bulan genç futbolcu, ikinci sezonunda tam bir patlama yaparak 26 karşılaşmada oynamış ve 11 gol, 4 asist üretmişti. O dönem A Milli Takım'a alınması da gündeme gelen Sinan için 2016-17 sezonu tam bir hayal kırıklığı oldu. Sakatlığının da etkisiyle uzun süre kadroya bile giremeyen 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon 17 maçta oynarken, 2 gol attı, 1 asist yaptı.

3 MAÇTIR KADRODA YOK

Igor Tudor'un 'yeterince güçlü ve mücadeleci değil' diyerek beğenmediği Sinan Gümüş ile ilgilenen kulüpler arasında Alman ekibi Schalke 04 de yer alıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimi, çok şeyler bekledikleri Sinan'ı oynatması için eski teknik direktör Jan Olde Riekerink'le birkaç kez özel olarak görüşmüştü. Riekerink'in 14 maç forma verdiği Sinan, Tudor döneminde 2 maçta 12'şer dakika oynayabildi. Genç oyuncu son 3 maçtır kadroya bile giremiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Sinan Gümüş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title