Haberler

If Wedding Fashion Büyüleyecek!

Güncelleme:

Simay Bülbül, 'Attarti Ana' Defilesiyle İzmirli Modaseverleri Büyüleyecek

İZFAŞ tarafından 16 – 19 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenen IF WEDDING FASHION İZMİR 2011 – 5. Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın gala defilesini İzmirli modacı Simay Bülbül gerçekleştirecek.

Türk fuarcılık sektörünün lider kuruluşu İZFAŞ tarafından düzenlenen, Türkiye Moda ve Hazırgiyim Federasyonu (TMHF) ile Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD)'nin desteklediği IF WEDDING FASHION İZMİR 2011 – 5. Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, muhteşem bir gala defilesine ev sahipliği yapacak.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 16 - 19 Şubat 2011 tarihleri arasında organize edilen fuarın 15 Şubat 2011 Salı günü düzenlenecek gala defilesini İzmirli tasarımcı Simay Bülbül tarafından gerçekleştirecek. Her koleksiyonuyla bir hikâye anlatan Simay Bülbül, İzmirli modaseverlere büyücü bir kadının hikâyesini büyü ve sihirle anlatacak.

Simay Bülbül, "Attarti Ana" adlı koleksiyonuyla izleyenleri hayran bırakan bir defileye imza atmaya hazırlanıyor. Konsept tasarımlarıyla hızlı bir çıkış yakalayan tasarımcı, İzmir'deki ilk defilesinde "Avant-garde Couture" koleksiyonuyla derinin gece kıyafetine uyanışını anlatacak.

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Brooke Shields'in tasarımını giydiği Bülbül, bu koleksiyonda da yine kadını anlatıyor. Bu sefer büyüleriyle yaşamda iz bırakan bir kadının hikâyesinin peşine düşüyor.

Kendisi de İzmirli olan tasarımcı Simay Bülbül, koleksiyonunu İzmirli bir büyücü kadın olan Attarti Ana'nın yaşamı dönüştüren büyüleriyle yarattı. Koleksiyondaki her bir kıyafet geçmişin sihriyle besleniyor.

Türk derisi ile tasarlanan 30 parçadan oluşan koleksiyonun ana materyali deri olmakla birlikte şifon ve ipek elbiseler de koleksiyonun sürprizleri arasında yer alıyor. Attarti Ana koleksiyonundaki elbiseler dar korsajlar ve işlemelerle süslü. Renkler siyahtan başlıyor ve mavi, yeşil, bej ve ekruya kadar uzanıyor. Ayrıca tüm elbiseler onları bütünleyen özel takı tasarımlarıyla bezeniyor. Koleksiyonun her bir parçası, konsepti gibi insanı adeta büyüleyecek. Defile, çarpıcı koreografisiyle izleyenleri masalsı bir atmosferde ağırlayacak.

Uğurhan Akdeniz koroegrofisinde gerçekleşecek olan defilede şu mankenler görev alacak: Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Beril Kayar, Alona Kral, Duygu Akdeniz, Bürde Aslan, Dolunay Ergin, Pelin Tolon, Simge Ünal, Soley Akça, Nergis Gemici, Buse Işık, Ezgi Tuyuran.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title