Haberler

İclal Aydın 3 Kere Çocuk Düşürdüğünü Anlatıp Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Oyuncu ve yazar İclal Aydın Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal'ın sunduğu "Canlı Masa" programına konuk oldu. Ünlü oyuncu üç yıl önce O Hayat Benim dizisinde tanışıp evlendiği yönetmen Efe Kubilay'la çocuk istediklerini, ancak üç kez çocuk düşürdüğünü anlattı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yaşadığı bu süreçte çok zor zamanlar geçirdiğini ilk kez açıklayan İclal Aydın "Efe ile bir çocuğumuz olsun istiyoruz. Hamile kalabiliyorum. Üç yıldır üç kere denedik ama maalesef 12. Haftaya geldiğimde hamilelik sürecim sonlanıyor" dedi.

"EŞİMLE BERABERLİĞİMİZİN MEYVESİ OLSUN İSTİYORUZ"

Sık sık doktor kontrollerine gittiğini söyleyen İclal Aydın, "Doktorum tüp bebek yöntemiyle denememizi öneriyor, ancak ben doğal yollarla olsun istiyorum. Çünkü diğeri de riskli ve o vebali şimdilik almak istemiyorum" şeklinde konuştu. Gözyaşlarını tutamayan İclal Aydın, "Eşimin hiç çocuğu olmamış. Beraberliğimizin bir meyvesi olmasını bu yüzden çok istiyoruz" dedi.


"EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM BEBEĞİNİ DÜŞÜREN KADINA SÖYLEDİĞİM SÖZLER"

İclal Aydın, yıllar önce kızı Lal'e hamileyken yaşadığı bir anıyı da paylaştı. Aydın, "Kızıma hamileyken rutin kontrollere gittiğim sırada asansörde ağlayan bir çiftle karşılaştım. 'Ne oldu?' diye sorduğumda bebeğinin kalbinin durduğunu ve hamileliğinin sonlandığını öğrendim. Ben bunu köşemde iyi niyetle paylaşmıştım ancak sonrasında çok pişman oldum. Çünkü hanımefendi benim okuyucummuş ve bana bir zaman sonra mektup gönderdi. Sağlıklı bir evlat dünyaya getirdiğini anlattı. O zaman anladım ki ben onun kalbini kırmışım. Buradan özür diliyorum tekrar" dedi.


İCLAL AYDIN: DOKTOR BEBEĞİN KALBİ DURMUŞ DEDİĞİ ANDA YIKILDIM

Bu hikayenin bir benzerini geçtiğimiz Mayıs ayında kendisinin yaşadığını da söyledi. Ünlü oyuncu şunları söyledi: "Mayıs ayında hamileliğimin üçüncü ayındaydım ve kontrole gitmiştim. Doktorum bebeğin kalbinin durduğunu söyledi. O an yıkıldım. Asansöre bindiğimde genç hamile bir kadın vardı. Ama bu kez ağlayan bendim. O yüzden kırdığım bütün kadınlardan özür dilerim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aydın Efe Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title