Haberler

HYP'den Sivil Toplum Kuruluşlarına Destek

Halkın Yükselişi Partisi (HYP) İl Başkanı Sinan Dayan, "Sivil Toplum Kuruluşları, Ülkede Olan Bütün Olayların Ortaya Çıkarılmasında Halkın Vicdanı ve Sesidir" Dedi.

Halkın Yükselişi Partisi (HYP) İl Başkanı Sinan Dayan, "Sivil toplum kuruluşları, ülkede olan bütün olayların ortaya çıkarılmasında halkın vicdanı ve sesidir" dedi.

HYP İl Başkanı Sinan Dayan yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşları üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi, genelde ise ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç saydığını belirterek, "Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasa'ya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır. Önemli sivil toplum kuruluşlarından sendikalarımız, halkımızın vicdanı ve sesidir. Eğitim-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk demokrasi ve hukuk çerçevesinde son derece önemli eleştiriler yapmaktadır. HYP olarak tüm sivil toplum kuruluşlarının amaç ve ilkeleri doğrultusunda hareket etmelerini istiyoruz. Bu eleştiriler ülkemiz menfaatlerinedir. Bu eleştirileri göz ardı etmek ülkemize fayda sağlamayacaktır. HYP olarak, kin ve nefret üzerine politika yapılmasına karşıyız. Tek vaadimiz de halkımıza yalan söylememektir. Genetik yapımız diğer partilerden yüzde yüz farklıdır. Halkımız da HYP'nin farkını anlamıştır. Kandırılmış, aldatılmış, acı çeken insanımızın HYP toplanma yeridir. Hesap günü yaklaşıyor, Türk halkı kendisini aldatanlarla hesaplaşacaktır" dedi.

(SE-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title