Haberler

Huysuz Virjin, son yıllarda televizyona neden çıkmadığını bu sözlerle açıklamıştı

Güncelleme:

"Huysuz Virjin" tiplemesiyle hafızalarda yerini alan Seyfi Dursunoğlu, 87 yaşında hayatını kaybetti. Dursunoğlu'nun ölümünün ardından "Huysuz Virjin" karakterinin son yıllarda TV'de neden görülmediğini anlattığı video gündeme geldi. Dursunoğlu, "Huysuz Virjin" karakterinin RTÜK tarafından yasaklandığını söylemişti.

1970'li yıllarda televizyonlara çıkarak hayatımıza giren "Huysuz Virjin" lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önceki bir videosu yeniden gündeme geldi. Dursunoğlu, Huysuz Virjin karakterinin televizyonlarda artık niçin görülmediğiyle ilgili soruya "RTÜK, bütün kanalların müdürlerini bir araya topladı. Televizyonda kadın kılığına girmiş erkek görmek istemediğini söylüyor. Böylelikle Huysuz Virjin'i isim vermeden yasaklamış oluyor" şeklinde yanıt vermişti.

Seyfi Dursunoğlu katıldığı bir canlı yayında, "45 sene evvel, kadın kılığına girdim program yaptım. Peki 45 sene evvelki Türkiye beni kabul etti de 45 sene sonraki Türkiye mi kabul etmeyecek?" şeklinde konuşmuştu. Bu sözler üzerine program sunucusu Enver Aysever "Kim kabul etmedi sizi?" diye sormuştu.

"HİÇBİR ERKEĞİ, KADIN KILIĞINDA İSTEMİYOR"

"Huysuz Virjin" son yıllarda TV'ye neden çıkmadığını şu sözlerle açıklamıştı:

"RTÜK itiraz etti. Daha doğrusu şöyle, bütün TV kanallarının müdürlerini bir araya topladı. İsim vermeden, hiçbir erkeği kadın kılığında görmek istemediğini söylüyor."

15 GÜNDÜR HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORDU

15 gün önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatan Seyfi Dursunoğlu, solunum yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. 3 gün boyunca yoğun bakımda cihazlara bağlı olarak tedavi gören usta sanatçı Dursunoğlu, 17 Temmuz Cuma günü saat 20.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seyfi Dursunoğlu Huysuz Virjin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (45)

vatandaş:

allah tahsilatını affetsin ama rütük doğru karar vermiş bu kararların devamını bekliyorum

16
19
yanıtYanıtla
BEHÇETT:

ALLAH büyük yazılır önce öğren sonra yazmasını bil mal

yanıt3
yanıt0
cosmos:

yattığın yer nur olmasın kapkaranlık olsun millete ve aile ahlakına zarar veren ve buradan menfaat temin eden kişiler büyük bir manevi cinayet işlemiştir hesap sorulur

3
24
yanıtYanıtla
Didem kızılcık:

Cehalet susuz topraktır kurudukça kurur sizin kalplerinizi cehalet sarmıs bu ülke ensar vakiffinida gördü siz önce dinin altına saklanan o pislikleri temizleyin

yanıt5
yanıt0
var hesap:

hepinizde aynı şeysiniz. . . boş yaşadınız boş öldünüz imtihanı kaybettiniz şimdi cehenneme odunsunuz. . . . bir toplumu saptırdınız dinle imanla ahlakla edeple değerlerle hep dalga geçtiniz alaya aldınız şimdi o çukurda hesap verme zamanı

5
20
yanıtYanıtla
Kemal:

Mizah ve Sanata dini karistiran kisiler oldukca, ölüme bile saygi olmayan bir yerlerdesiniz. Dini ahlak bu mu Allahim?

yanıt8
yanıt1
Fatma:

Müslüman olan insan insansa eğer ölünün arkasından allah rahmet etsin der.hanginize ne zararı dokundu .kendi hayatını yaşadı bitirdi. kininizi bu sayfaya dökmeyin kimbilir siz ne günahlarla gideceksiniz.seni sevdik huysuz Üzgünüz

21
4
yanıtYanıtla
BOŞŞŞ:

NE SANATI. NE ADAMI. ZAVALLININ BİRİ.

5
19
yanıtYanıtla
İnsan:

. . dedi ''BOŞŞŞ''

yanıt5
yanıt0
muvahhıd:

boşşş dememiş ACI söylemiş

yanıt0
yanıt2
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title