Haberler

Hüseyin Cengiz'den Kadınlar Günü Mesajı

Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajda tüm kadınların gününü kutladı.

Cengiz: "Kadınlarımız Hayatın Merkezindedirler"

Kadınların, bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarları olduğunu belirten Hüseyin Cengiz şöyle dedi:

"Kadınların sosyal, siyasal ve kültürel alanlarda çok daha fazla söz sahibi olmalarının, görev almaları sadece kadınlar için değil, toplumun tamamı için çok önemlidir. Kadınlarımız, toplum içinde giderek önemli roller üstlenmiş ve hayatın merkezinde yer almışlardır. Özellikle son yıllarda gerek anayasal gerekse kanuni düzenlemelerle kadınlarımıza pozitif ayrımcılık ilkesi uygulanarak, tüm alanlarda birçok yeni düzenleme hayata geçirilmiştir. Gelecek nesillerin yetişmesi şüphesiz onların omuzlarındadır. Tüm insanlığın bu bilince sahip olması gerekmektedir. Kadınlarımızın fedakârlıkları göz ardı edilemez, ehemmiyete sahiptir.

Kadın Hakları ve Bu Hakların Hayata Geçirilmesinde Önemli Mesafeler Alındı

Kadınların hak arayışında, eşit haklar ve fırsatlar mücadelesinde, Dünya Kadınlar Günü tüm dünyaya kadınların sesini ve sözünü taşıyor. Tüm Dünyada ve ülkemizde uzun süren mücadele ve hak arayışları sonucunda kadının insan hakları ve bu hakların hayata geçirilmesi noktasında çok önemli mesafeler alındı. Daha eşit, daha yaşanılır, daha insanca ve şiddetten arınmış bir dünya için bu yolda kararlılıkla yürüyeceğiz. Bu düşünceler ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor. Dünyada ve ülkemizde kadın erkek tüm insanlar için barış, eşitlik, adalet ve özgürlüklerin gelişmesine katkı sağlamasını diliyoruz"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Hüseyin Cengiz Ak Parti Kadın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title