Haberler

Hülya Avşar Savcılıkta İfade Verdi

Sanatçı Hülya Avşar, Hakkında Başlatılan Bir Soruşturma Kapsamında Savcılıkta İfade Verdi.

Sanatçı Hülya Avşar, hakkında başlatılan bir soruşturma kapsamında savcılıkta ifade verdi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) avukatlarının şikayeti üzerine hakkında başlatılan bir soruşturma kapsamında ifade vermek için avukatı ile Şişli Adliyesi'ne gelen Avşar, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı Ekrem Beyaztaş'ın makamına çıktı. Savcıya yaklaşık 40 dakika süreyle ifade veren Avşar, daha sonra adliyeden ayrıldı.

TMSF avukatlarının savcılığa verdiği dilekçede, Hülya Avşar'a ''TMSF'nin amme borçlusu olan Filmtürk Film Prodüksiyon ve Dağıtım A.Ş ile Erol Köse Prodüksiyon Yapım ve Ticaret A.Ş şirketleri ile 2002 ve 2003 yıllarında yaptığı sözleşmeler gereği 350 bin YTL ödeme yapıldığı, ancak kendisinin her 2 sözleşme karşılığı 2 filmde oynama ve kaset yapma edinimlerini yerine getirmediği'' savunuluyor.

Dilekçede, TMSF'nin, ihtarnameye rağmen Avşar'ın sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmemesi üzerine sözleşmeler gereği kendisine ödenen paranın tahsili için icra takibi başlatıldığı ifade ediliyor.

Hülya Avşar'ın ödenmesi gereken 350 bin doları 29 Kasım 2007 tarihinde ödediği anlatılan dilekçede, daha sonra çeşitli nedenlerle sorunlar yaşanan Avşar'ın bir internet sitesinde yer alan ifadelerinde TMSF ve fon başkanı Ahmet Ertürk ile fon avukatı Arzu Yüksel'e karşı ''basın yoluyla hakaret'' ve ''iftira'' suçunu işlediği savunularak, hakkında dava açılması isteniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title