Haberler

Hırvat Futbolcu Tomas, Hollanda Kampına Katıldı

Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarını Gerçekleştirdiği Hollanda Kampının 7. Gününde Rejenerasyon İdmanı Yaptı.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği Hollanda kampının 7. gününde rejenerasyon idmanı yaptı.

Dün akşam Galatasaray`ın yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Belçika 1. Lig takımlarından Lierse ile yaptığı ve 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada forma giyen oyuncuların rejenarasyon çalışmasıyla tamamladığı antrenmanda Sabri, Uğur Erdoğan, Uğur Demirok, Uğur Erdoğan, Oğuz, Erkan ve Iliç, antrenörler Erdal Keser ve Reinhard Stumpf eşliğinde özel olarak çalıştı.

Antrenmana sakatlıkları süren Ergün, Hasan Kabze ve Lierse karşılaşmasında sakatlanan kaleci Aykut katılmadı. Kaleci Aykut`un sağ dirseğindeki 2. dereceden zorlanma nedeniyle akşam saatlerinde İstanbul`a döneceği öğrenildi. Dünya Kupası`nda Hırvatistan Milli Takım forması giyen Stjephan Tomas ise bugün Hollanda Kampı`na katıldı.

U-19 Milli Takımı kadrosuna çağrılan Mehmet, Arda, Ferhat ve Aydın ise bu sabah kamptan ayrılarak İstanbul`a gittiler.

Bu arada antrenmanı izlemeye gelen gurbetçi bir bayan taraftar, börek getirerek, futbolculara ikram etti. Song, börekleri teker teker takım arkadaşlarına dağıttı.

Günün ikinci çalışmasını saat 17.00`de yapacak olan sarı-kırmızılılar, çarşamba ve perşembe günleri de hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürecek. Galatasaray, cuma günü ise TSİ 21.30`da Brüksel Koning Boudewejin Stadı`nda Fc. Bruselles ile bir hazırlık yapacak. Sarı-kırmızılılar yeni sezon hazırlıklarının Hollanda ayağını tamamlayarak cumartesi günü öğle saatlerinde Amsterdam`dan İstanbul`a hareket edecek.

Öte yandan, teknik direktör Eric Gerets`in yarın saat 15.00`te bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title