Haberler

Senem Kuyucuoğlu, kız arkadaşıyla dudak dudağa poz verdi

Güncelleme:

Bir süredir Yasemin Ada Börü ile aşk yaşayan eski Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu, sosyal medya hesabından kız arkadaşıyla dudak dudağa pozunu paylaştı.

2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, yarı Rus yarı İranlı sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra tenisçi Yasemin Ada Börü'yle aşk yaşamaya başlamıştı. Dolu dizgin bir aşk yaşayan Kuyucuoğlu, sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yaptı.

DUDAK DUDAĞA POZUNU PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından her anını paylaşan Kuyucuoğlu, son olarak Börü ile deniz kenarında dudak dudağa poz verdi. Senem Kuyucuoğlu ve kız arkadaşının rahat tavırları dikkat çekti.

Senem Kuyucuoğlu, kız arkadaşıyla dudak dudağa poz verdi

SENEM KUYUCUOĞLU: CİNSEL EĞİLİMİMİ UZAK YAŞAMAYI TERCİH ETTİM

2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu 'Katarsis' programına konuk olmuştu. "Cinsel eğilimim de dahil yaşadığım her şeyi insanlardan uzakta yaşamayı tercih ettim" diyen Kuyucuoğlu, "En yakın arkadaşım tarafından afişe edildim. Bu kadar şeyi saklayıp, bir anda kendimi odak noktası olarak buldum. Bu çok rencide ediciydi" demişti.

Bir süredir aşk yaşayan Senem Kuyucuoğlu ve Yasemin Ada Börü, sosyal medya hesaplarından sık sık aşk dolu pozlarını paylaşıyor.

Senem Kuyucuoğlu, kız arkadaşıyla dudak dudağa poz verdi

Senem Kuyucuoğlu, kız arkadaşıyla dudak dudağa poz verdi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Senem Kuyucuoğlu Amelia Hamlin Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

Mert Can:

Sapıklığın,sapkınlığın adı tercih oldu.

301
105
yanıtYanıtla
Mehmet Sekerci:

İğrenç yaratıklar Allah in gazabı üzerinize olsun

122
102
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

bu bir tercih değil ahlaksızlıktır

160
46
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Amerika'da bile böyle uluorta şeyler yapılmıyor biz çok mu modern olduk yoksa yozlaştık mı

117
30
yanıtYanıtla
senata silva:

Uyuşturucu kullanan kişi erkek mi? kadın mı? olduğunu bilmez...

51
17
yanıtYanıtla
Nazif Can:

Allah'ın lanetledigi kişiler degilmi bunlar?????igrencsiniz

8
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title