Haberler

Hekimoğlu İpek kimdir? Hekimoğlu İpek Tekin (Ebru Özkan) kimdir? Ebru Özkan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Hekimoğlu'nun başrol karakterlerinden İpek Tekin kimdir, kim canlandırıyor merak edildi. Peki Hekimoğlu İpek kimdir? Hastanedeki görevi ne? İpek karakterini kim canlandırıyor? Ebru Özkan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

Hekimoğlu İpek kimdir, mesleği ne? Hekimoğlu İpek Tekin ( Ebru Özkan ) kimdir? Ebru Özkan kimdir, nereli, kaç yaşında?

HEKİMOĞLU İPEK KİMDİR? KİM CANLANDIRIYOR?

İpek Tekin (Ebru Özkan): Hastane yöneticisi ve endokrinoloji uzmanıdır. Tıpkı Orhan gibi Hekimoğlu'nu okuldan beri tanıyan arkadaşıdır. Hekimoğlu'yla uğraşmayı çok sever.

EBRU ÖZKAN KİMDİR?

Ebru Özkan Saban (d. 18 Kasım 1978, Ankara), Türk oyuncudur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinden mezundur. Özellikle 2000'lerden sonra aldığı rollerle tanınmaktadır.

EBRU ÖZKAN HAYATI VE KARİYERİ

Ebru Özkan Saban, 18 Kasım 1978'de Ankara'da doğmuştur. İlkokul eğitimini Ankara'da, ortaokul ve lise öğrenimini Nevşehir'de tamamlamıştır. Lise öğrenimi sonrası İstanbul'a yerleşmiştir. Üniversite eğitimine burslu bir öğrenci olarak Bilkent Üniversitesinde başlamış, daha sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinde devam etmiş ve başarılı bir şekilde mezun olmuştur. Tiyatro eğitimine ilkokul düzeyinde başlamış, ilk olarak Millî Piyango isimli bir oyun yazmıştır. Üniversite eğitimine devam ederken Gözyaşı Çetesi adlı dizide oyunculuğa adım atmıştır. Ayrıca modellik mesleğini icra ettiği bilinmektedir. Düzgün bir fiziğe sahip olması modellik dünyasında da popüler bir kişi olmasını sağlamıştır.

Oyunculuk kariyerinde zirveye ulaştığı proje ise Hanımın Çiftliği projesidir. Bu dizi projesinde Halide adlı karaktere hayat verdikten sonra herkesin tanıdığı bir isim hâline geldi. Daha sonra ses getiren Not Defteri adlı diziden tanındı, oyuncu bu dizide Suna karakterini canlandırmıştı. 2014 yılında Paramparça dizisinde Dilara karakterini canlandırmıştır ve dizi 3 sezon sürmüştür; kariyerinde tekrar zirveye ulaşmasını sağlayan bir projedir. 2018 yılında Şahin Tepesi adlı dizide Melek karakterini canlandırmıştır. Şu anda 2019 yılından itibaren Hekimoğlu dizisinde İpek Tekin karakterini canlandırmaktadır, dizi House MD dizisinin Türkiye uyarlamasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ebru Özkan Dizi Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title