Haberler

Hekimoğlu dizisi ilk fragmanı yayımlandı! Hekimoğlu ne zaman başlıyor?

Güncelleme:

Hekimoğlu dizisi yakında Kanal D'de başlayacak! House M. D. Adlı Amerikan dizisinden esinlenilerek oluşturulan Hekimoğlu dizisinde, Dr. House'a Timuçin Esen can verecek. Peki, Hekimoğlu ne zaman başlayacak? Hekimoğlu konusu ve oyuncuları…

Dünya çapında reyting rekorları kıran House M.D. dizisi Hekimoğlu adıyla Türkiye'de! Dizinin orijinali olan House'da, doktor House'u Hugh Laurie canlandırırken yerli uyarlamada ise Timuçin Esen üstleniyor. Şimdiden merak konusu olan Hekimoğlu Kanal D'de başlayacak. Hekimoğlu ilk tanıtımı yayınlandı. İşte, Hekimoğlu oyuncuları…

HEKİMOĞLU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Timuçin Esen'in Dr. House karakterini canlandıracağı, iki Altın Küre Ödüllü House M.D.dizisinin yerli yapımı Hekimoğlu, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Ekrana gelmek için gün sayan Hekimoğlu'nun yayın tarihine ilişkin net bir tarih bulunmuyor ancak kısa süre içerisinde seyirciyle olacak.

Hekimoğlu dizisi ilk fragmanı yayımlandı! Hekimoğlu ne zaman başlıyor?

HEKİMOĞLU OYUNCULARI

Büyük çoğunluğu hastanede geçecek olan Hekimoğlu dizisinin kadrosunda; Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Damla Colbay, Aytaç Şaşmaz rol alıyor.

Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer oturuyor. Dizinin yapımcılığını Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures üstleniyor.

Hekimoğlu dizisi ilk fragmanı yayımlandı! Hekimoğlu ne zaman başlıyor?

HAKİMOĞLU DİZİSİ KONUSU

Fenomen dizi House'un Türk verisyonunda, Esen'in hayat verdiği Ateş Hekimoğlu enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda nam salmış başarılı bir doktordur. Asosyal, huysuz, ukala ama aynı zamanda zekâsıyla hayranlık uyandıran bir doktor olan Hekimoğlu, hem otorite karşıtı hem de sorun giderici ve kurtarıcıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Timuçin Esen Kanal D Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title