Haberler

HBB Basketbol Takımı Öğrencilerle Buluştu

Güncelleme:

Avrupa'da ve Türkiye'de büyük başarılara imza atan HBB Kadın Basketbol Takımı ve teknik heyeti Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri HBB Kadın Basketbol Takımı oyuncularını okul girişinde Beden Eğitimi öğretmeni Yusuf Karadağ öncülüğünde tezahüratlar ve davullarla karşıladı. Bilyoner.com ve Eurolig maçlarında kapalı spor salonunu dolduran destekleriyle Hatay'ın Melekleri'nin gönlünü alan taraftarlarını bu kez HBB Kadın Basketbol Takımı okullarında ziyaret etti.

HBB BASKETBOL TAKIMI COŞKUYLA KARŞILANDI

Hatay'ın mesleki eğitim veren başarılı liselerinden biri olan Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Müdürü Murat Yurtsever ve okul öğretmenleri takım oyuncularını Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanının Cilt Bakım Dalı Atölyesi, Kuaförlük Dalı Atölyesini ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanının Atölyelerini gezdirdi. Kadın Basketbol Takımı'na, öğrencilerin büyük bir özenle hazırlamış olduğu haşhaşlı irmik tatlısı ikram edildi.

HATAY'IN MELEKLERİ'NİN ZİYARETİ ÖĞRENCİLERİ MUTLU ETTİ

Okulun konferans salonunda Hatay'ın Melekleri ile okul öğrencileri arasında küçük bir söyleşi gerçekleşti. Sempatik ve güler yüzlü tavırlarıyla öğrencilerin gönüllerini fetheden Hatay'ın Melekleri'nin söyleşisinden ayrılan öğrencilerin gözlerinden ne kadar mutlu oldukları okunuyordu.

Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri adına; okul idaresi bu ziyaret vesilesiyle, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a Hatay'ın Melekleri aracılığıyla teşekkür ettiler. Hatay'ın Melekleri, öğrencilerin alkışları eşliğinde okuldan uğurlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Karadağ Ahmet Benli Bilyoner Güncel Haberler

title