Haberler

Hayırseverlerden Kemah'ta Öğrencilere Hediye

Erzincan’ın Kemah İlçesi’nde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere hayırseverler tarafından gönderilen hediyeler dağıtıldı.

Erzincan'ın Kemah İlçesi'nde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere hayırseverler tarafından gönderilen hediyeler dağıtıldı. İlçede uzun yıllar görev yapmış Erdal Nas'ın destekleri Aylin Özburçak ve Hülya Üstünkaya'nın katkıları ile Kemah Belediyesi'ne gönderdikleri çeşitli hediyeleri Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan öğrencilere dağıttı. Öğrenciler hediyeler için Aylin Özburçak, Hülya Üstünkaya ve Erdal Nas'a teşekkür etti. Geleceğin ışığı olan öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan; " İlçemizde okullarımızı hiç bir zaman sahipsiz bırakmayacağız. Bu kurumlar bizlerin geleceğinin inşa edildiği yerlerdir. Daha çağdaş ve eğitimli nesiller ülkemizin refah düzeyini yükseltecektir. Bu nedenle eğitime ve öğretime değer veriyoruz. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükranlarımız sunuyor ve kendilerini ilçemizde ağırlamaktan onur duyacağız." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Kemal Aslan Erzincan Kemah Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title