Haberler

Havza Belediye Başkanı İkiz'in Mahalle Ziyareti

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Bekdiğin Mahallesi'ni ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Bekdiğin Mahallesi'ni ziyaret etti.

Başkan İkiz, Bekdiğin Mahallesi'ni ziyaret ederek, yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, muhtar Şuayip Uysal ve mahalle sakinleriyle görüştü.

İkiz, Havza Belediyesinin Büyükşehir Yasası ile ilçeye bağlanan kırsal mahallelere olan hizmetlerinin her geçen gün artatark devam ettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak kırsal mahallelerde yaşayanlara en iyi ve hızlı şekilde hizmet ulaştırmaya çalıştıklarını söyleyen İkiz, şunları kaydetti:

"Tüm mahallelerimizin temizlik ve çöp konusundaki gereksinimleri giderildi. Birçok mahallemizde park ve oyun alanları yapıldı. Bir taraftan da yol çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bekdiğin, önemli bir mahallemiz. Kısa süre sonra faaliyete başlayacak Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile burada hızlı bir gelişim yaşanacak. Havza Belediyesi olarak biz de bu doğrultuda altyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Murat İkiz Bekdiğin Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title