Haberler

Hastaneden Çıkınca Kan Kusan Kanser Hastası, Tekrar Tedaviye Alındı

İZMİR'de, akciğer kanseri olan erkek hasta, tedavi gördüğü hastaneden çıkıp, biraz ilerledikten sonra rahatsızlandı.

İZMİR'de, akciğer kanseri olan erkek hasta, tedavi gördüğü hastaneden çıkıp, biraz ilerledikten sonra rahatsızlandı. Oturduğu bankta kan istifra etmeye başlayan hasta, tekrar tedaviye alındı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınındaki bankta oturan 55 yaşlarındaki erkek hastanın kan istifra ettiği görüntüler, sosyal medyadan paylaşıldı. Farklı sosyal medya hesaplarında 'Hastayla ilgilenen olmadı' yorumları da yer aldı. Erkek hastanın, akciğer kanseri olduğu, hastanenin Onkoloji Kliniği'nde radyoterapi tedavisi aldığı öğrenildi. Hastalığının son evrelerinde olduğu bildirilen ve ismi açıklanmayan hasta, klinikten ayrıldıktan bir süre sonra fenalaşıp, banka oturdu. Kan istifra etmeye başlayan hasta, sağlık görevlilerince yoğun bakıma alındı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan hastayla Prof. Dr. Nurettin Ünal'ın bizzat ilgilendiği bildirildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title