Haberler

Hasiad'dan Vali Kayhan'a Ziyaret

Hatay Valisi Ahmet Kayhan, Önemli Bir Tarım Kenti Olan Hatay'ın Turizm ve Sanayi Sektörlerinde de Büyüyebilmesi İçin Herkesin Birlikte Hareket Etmesi Gerektiğini Söyledi.

Hatay Valisi Ahmet Kayhan, önemli bir tarım kenti olan Hatay'ın turizm ve sanayi sektörlerinde de büyüyebilmesi için herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HASİAD) yeni yönetim kurulunu makamında kabul eden Kayhan, Hatay'da turizmi 12 aya yaymak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. 6 Mart'ta Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Antakya'da yapılacak toplantıda Hatay'ın turizmde markalaşması konusunun masaya yatırılacağını belirten Kayhan, "Hatay'da turizm sektörünün en üst seviyede harekete geçirilebilmesi için gerekli altyapı çalışmaları hazırlanacak. Yapılacak olan toplantıda, özellikle uluslararası bir

müze için çalışmalar yapılacak" dedi.

Antakya Belediyesi'ni çevreleyen 18 belde belediyesi bulunduğunu kaydeden Vali Kayhan, "Antakya'ya 5 kilometre mesafede bulunan belde belediyeleri Antakya Belediyesi'ne bağlanmalıdır. Çünkü bu belde belediyelerinde yaşanan çevre kirliliği ve çarpık kentleşme sorunları Antakya'nın genel görünümünde olumsuz bir etki yaratıyor. Belde belediyelerinin Antakya Belediyesi'ne bağlanması, kentin gelişimi açısından oldukça önemlidir" diye konuştu.

Hatay'ın önemli bir tarım kenti olduğunu, ancak bununla yetinmeyip diğer sektörlerde de büyümesi gerektiğini vurgulayan Kayhan, "Hatay sadece tarımda değil, sanayi, turizm gibi farklı alanlarda da kendini geliştirmelidir. Bunun için en büyük görev işadamlarımıza ve sanayicilerimize düşmektedir. Bu yüzden mutlaka birlik olmalıyız. Birlik olup, Hatay'ı ayağa kaldırmalıyız" dedi.

(OK-MT-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title