Haberler

Harikasınız Çocuklar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları Halk Dansları Topluluğu, İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde muhteşem bir gösteri yaptı.

Zeybek, Trabzon yöresi, Üsküp, Kafkas, Semazen, Latin Dansları, Kaşık Solo, Oryantal Dans gösterileri ile izleyicileri coşturan topluluk, ailelerini de gururlandırdı.

Geceye katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, sporun ve sanatın çocukların hem bedenlerine hem de ruh sağlıklarına olumlu katkılar yaptığını belirterek, küçük yaşlarda spora başlayan çocukların zararlı alışkanlıklardan da korunduğua dikkat çekti; onları bu etkinliklere yönlendiren ailelerine teşekkür etti.

Büyükler ve minikler kategorisinde sunulan gösteri, Spor Okulları Halk Dansları Koordinatörü Öğretim Görevlisi Seyhan Akçayüzlü, Baş Antranör Fatih Akçayüzlü, Antrenör Bülent Özkılıç ve Yardımcı Antrenör Sinem Seferinoğlu tarafından hazırlandı.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title