Haberler

Hanedan Üyeleri "Osmanoğlu'nun Sürgünü" İsimli Belgesel Nedeniyle İstanbul'da Buluştu

TRT'nin Hazırladığı "Osmanoğlu'nun Sürgünü" İsimli Belgeselin Galası Nedeniyle Türkiye'ye Gelen Hanedan Mensupları Üsküdar Sözbir Otel'de Akşam Yemeğinde Buluştu. Hanedanlığın En Yaşlı Üyesi Olan Osman Osmanoğlu Tarafından Verilen Yemeğe Osmanoğlu'nun 2 Oğlu ve Gelinleri de Katıldı. Oldukça Neşel...

TRT`nin hazırladığı ¨Osmanoğlu`nun Sürgünü¨ isimli belgeselin galası nedeniyle Türkiye`ye gelen hanedan mensupları Üsküdar Sözbir Otel`de akşam yemeğinde buluştu. Hanedanlığın en yaşlı üyesi olan Osman Osmanoğlu tarafından verilen yemeğe Osmanoğlu`nun 2 oğlu ve gelinleri de katıldı. Oldukça neşeli oldukları gözlenen hanedan üyeleri, imparatorluğun merkezi olan Dolmabahçe Sarayı manzarası eşliğinde yemeklerini yediler. Osmanoğlu, verdiği yemekten önce dedesi Abdülmecit`in tablosu önünde basın mensuplarına poz verdi ve aralarında kaç kuşak olduğunu anlattı. Akşam yemeğinden gazetecilerin kısa süreli görüntü almasına izin verildi. TRT tarafından hazırlanan belgesel 9 Ekim`den itibaren yayımlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title