Haberler

Hande Subaşı'nın 'Diriliş Ertuğrul' Macerası Bitti

Güncelleme:

TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da 'Aykız' rolünü canlandıran güzel oyuncu, senaryo gereği diziye veda etti.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Deli Demir'in kızı Turgut Alp'in eşi Aykız'ı canlandıran Hande Subaşı diziden ayrıldı. Kısa süreliğine tatile çıkacak olan Hande Subaşı'na daha şimdiden dizi ve sinema teklifleri gelmeye başladı.

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Senaryo gereği rolü biten ünlü oyuncu kısa bir tatil yaptıktan sonra kendisine gelen dizi ve film tekliflerini değerlendirecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Hande Subaşı Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

hakan:

BU DİZİYİ İZLEMEYEN VARMI

22
19
yanıtYanıtla
AYRILMASI DİZİ AÇISINDAN BÜYÜK KAYIP:

ÇOK BÜYÜK HATA. . ZATEN KADRO ÇOK YETERSİZ. 50 BİN İNSAN, 8 BİN ÇADIR 40 BİN ATTAN OLUŞAN KAYI OBASI. . . SÜLAYMAN ŞAHIN AKRABALARI 400 ÇADIR. . AMA BAKIYORSUN 50 KİŞİ YOK GÖRÜNTÜLERDE. SÜLAYMAN ŞAH TÜRKMEN BEYLERİ İLE GÖRÜŞMEYE GİDİYOR 2 OĞLU VE 3 ALPLE VE 6 ATLA. ŞAMA GİDİYOR 3 AT BİR KAĞNI. DİZİ 6-7 AT OLDU BİTTİ. SANKİ HİND FAKİRLERİ OBA SAKİNLERİ DÖKÜLÜYOR HİÇ ALP GÖRÜNTÜSÜ OLMAYAN İHİTİYAR ERKEKLER, YAVAŞLATILMIŞ ŞEKİLDE YÜRÜYORLAR. HA BİRDE 3 -4 ÇOCUK HEİDİ GİBİ SEKİYOR HİÇ DURMADAN :))

29
8
yanıtYanıtla
ebubekir sıddık kaya / almanya:

ÇEKİK GÖZLÜ TÜRKMEN kızını balkan tipli bi kadın oynuyor. hey yarabbim.

20
7
yanıtYanıtla
mercan:

dizi gercekten cok guzel yalniz yonetmen in izleyici yorumlarini dikkate almasi gerekiyor dizi 3 bes kisi ile cevriliyor bu da bagzi sahnelerde tiyatro sahnesini andiriyor ve senaryonun kalitesini zedeliyor kesenin agzini biraz acin

23
4
yanıtYanıtla
TÜRKLER ESMERDİR:

Muhteşem yüzyıl efektleri çok ileri teknolojiydi. Programla asker sayısını bir anda binlerce kat gösteriyorlardı. Diriliş Ertuğrul dizini çekenler çok acemi. Gerçekten oyuncu, çadır, at sayısı çok az. Böyle bir tarihi film çekiliyor Genel kurmayla görüşülüp bir askeri alaydan binlerce asker alınabilinirdi diye düşünüyorum. Birde anlamadığım Türkler esmerdir, ağırlıklı siyah kahve ve ela gözlüdür. . mavi gözlü milyonda birdir. Nerde sarışın ve mavi gözlü oyuncu var onları bulmuşlar :))

17
10
yanıtYanıtla
utz:

hadi ya üzüldüm bak izlediğim 1, 2 tane dizi var ztn, aykız iyidi be gitmeyeydi iydi napcak turgut şimdi

20
2
yanıtYanıtla
DenizmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Asker sayısı artsın bence , çünkü bu kadar izleyici kitlesine sahipken biraz daha hizlandirin ve bir yere giderken veya savaşa 3,5 alple olmuyor. . Asker sayisi artarsa izleyici de bir okadar artar diye düşünüyorum. . Saygılar. .))

20
1
yanıtYanıtla
hasan:

kesinlikle katılıyorum. 3 alple 20-30 kişiye dalıyor adamlar. battalgaziden esinlenme yapıyorlar sanki :D

yanıt7
yanıt1
AYRILMASI DİZİ AÇISINDAN BÜYÜK KAYIP:

ÇOK BÜYÜK HATA. . ZATEN KADRO ÇOK YETERSİZ. . . 50 BİN KİŞİ VE 8 BİN ÇADIRDAN OLUŞAN KAYI OBASI. . . SÜLAYMAN ŞAHIN AKRABALARI 400 ÇADIR. . AMA BAKIYORSUN 50 KİŞİ YOK GÖRÜNTÜLERDE. . . SÜLAYMAN ŞAH TÜRKMEN BEYLERİ İLE GÖRÜŞMEYE GİDİYOR 2 OĞLU VE 3 ALPLE. . 6 AT VAR FİLMLERDE. . . ŞAMA GİDİYOR 3 AT BİR KAĞNI. . . SANKİ HİND FAKİRLERİ. . . OBA SAKİNLERİDE DÖKÜLÜYOR YAŞALILAR HİÇ ALP GÖRÜNTÜSÜ OLMAYAN İHİTİYAR KADIN VE ERKEKLER, YAVAŞLATILMIŞ ŞEKİLDE YÜRÜYORLAR, . . . . HA BİRDE 3 -4 ÇOCUK HEİDİ GİBİ HABİRE SEKİYO.

13
6
yanıtYanıtla
aydın AZEmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Niye bitdi ki rolu.dizin en iyi kadın karakteriydi bence halimeden daha başarılıydı

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title