Haberler

Hande Erçel, Murat Dalkılıç'tan Ailesinin Yanında Olmak İstediği İçin Ayrıldığını Duyurdu

Güncelleme:

Oyuncu Hande Erçel, 10 aydır birlikte olduğu popçu Murat Dalkılıç'la ilişkisini ailesinin yanında olmak için ayrıldığını duyurdu.

Genç oyuncu Hande Erçel ile 10 aydır birlikte olan Murat Dalkılıç ayrıldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erçel'in ailesinin yanında olmak istediği için ilişkisini bitirdiği ortaya çıktı.

"AĞIR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ SADECE ANNEMLE OLMAK İSTİYORUM"

Ayrılıklarında ihanete uğradığı yönünde haberler çıkan Erçel, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim"

Hande Erçel, Murat Dalkılıç'tan Ailesinin Yanında Olmak İstediği İçin Ayrıldığını Duyurdu

Hande Erçel, Murat Dalkılıç'tan Ailesinin Yanında Olmak İstediği İçin Ayrıldığını Duyurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Sosyal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

gayserili ibrahim:

saçmasapan açıklama. . . ne yani murat dalkılıç sana ''ananın yanına gidemezsin'' mi diyordu??? haram ilişkilerin sonu ayrılıktır. helal ilişki kolay bitmez ama haram ilişki mutlaka tarafların birbirinden tiksinmesiyle ve nefretle biter. tahminim birbirinize daha çok sallayacaksınız siz. . Anana da ALLAH şifa versin. Amin

4
1
yanıtYanıtla
Tuzak:

İngiliz kraliyet ailesinin bu kadar haberi yapılmıyor. . . kim bunlar kime faydaları dokunmuş. . .

4
0
yanıtYanıtla
OHH:

O MURAT EN BETERİNİ HAKEDİYOR DA NEYSE

4
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

BİZ ZATEN HASSASIZ. İLİŞKİNİZİ KENDİ DÜNYANIZDA YAŞAMAK YERİNE GÖZÜMÜZÜN İÇİNE SOKAN SİZSİNİZ. ÖYLE HALE GELDİ Kİ NE AŞK YAŞANIYOR, NE DE SEVGİPAYLAŞILIYOR. VARSA, YOKSA İLİŞKİ. NE DEMEK İLİŞKİ?ON KİŞİYE SORUN, İLK AKLA GELEN HANGİSİ ACABA?KENDİNİZİ İFŞA EDİN. BİZDEN SAYGI DUYMAMIZI BEKLEYİN. BİZİM DERDİMİZ DEĞİLSİNİZ!LAKİN BİZİM HABER ALMA KANALLARIMIZI TIKAYAN, MEŞGUL EDEN SİZLERSİNİZ!HİÇBİRİNİZİN HAYATINA ZERRE KADAR NE HEVESİMİZ VAR, NE DE İSTEĞİMİZ. SEVİYESİZ VE DE BASİT. SİZİN OLSUN HEPSİ.

3
0
yanıtYanıtla
tuzsuzdelibekir:

Yapılan işler ALLAH rızası için olmazsa böyle sahte birlikteliklerin sonunda ayrılık kaçınılmazdır. Toplumu zinaya özendiriyorlar. Burası islam ülkesi . . .

2
1
yanıtYanıtla
Erva:

Çok bile sürdü vahvahvah

2
1
yanıtYanıtla
Mert:

ne saçmaladın hande. . . böyle bir sebepten ayrılınır mı

2
1
yanıtYanıtla
kayserili:

adamın koynuna nikahsız girerken zina yaparken ailen aklında değilmiydi o zaman reklama ihtiyaç vardı iki tarafında tabi şimdi gerek kalmadı hadi ordan toplumun yüz karası insan nusbetteleri sizi

3
0
yanıtYanıtla
imlacı rafet:

nusebette değil müsvette. . . . . ''insan müsvetteleri sizi'' yazmalısın.

yanıt1
yanıt0
,,,,,,,,,:

cokta tın

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title