Haberler

Hamilelik Dedikoduları Ardından Ebru Gündeş'ten Manidar Fotoğraf!

Güncelleme:

Son günlerde hamile olduğu iddia edilen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşıma imza atarak, "Bu ara sadece gülüyorum" ifadelerini kullandı.

Son günlerde hamile olduğu dedikoduları gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşıma imza attı.

"BİZİ AYDINLAT LÜTFEN"

Instagram hesabından fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Ebru Gündeş fotoğrafa, "Bu ara sadece gülüyorum. Siz de deneyin" notunu ekledi. Fotoğrafa yorum yapan Ebru Gündeş'in bir takipçisi, "Ebru hamile misin değil misin bizi bir aydınlat lütfen." dedi. Başka bir takipçisi ise, "Sanırım bu gülüşün sebebi hamilelik dedikoduları." ifadelerini kullandı.

Hamilelik Dedikoduları Ardından Ebru Gündeş'ten Manidar Fotoğraf!

ABD'DE DOĞUM YAPACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Ebru Gündeş, geçtiğimiz aylarda ABD'de tutuklandıktan sonra itirafçı olarak serbest kalan eşi Reza Zarrab'ı New York'ta ziyaret etmişti. Gündeş'in bu ziyaret sonrası hamile kaldığı iddia edilmişti. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali'de bu iddiaları güçlendirecek bir açıklama yapmıştı. Bali, Ebru Gündeş'in hamile olduğunu ve doğum için yakında ABD'ye gideceğini canlı yayında açıklamıştı.

Hamilelik Dedikoduları Ardından Ebru Gündeş'ten Manidar Fotoğraf!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Ebru Gündeş Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

dilek:

bırakın bunu yaa konusmaya degmez. . sevmıyorum

20
1
yanıtYanıtla
Alekko:

Haram paralar çok tatlı degilmi Ebru?Allah belanı versin senin de reza nında belasını versin , inşallah o dogacak çocuk 2nızıde öldürür

8
11
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

allahın adıyla ettiğin duaya bak

yanıt2
yanıt1
Adınızı Yazın:

utanmaz kadın sizin gibi dolandırıcıları yükselten bu millete yazıklar olsun hadı bakalım kolaysa burdaki yorumlarıda engelle tabi instegramdan tek gücün yeter

16
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Lüzumsuz canlılar...

12
1
yanıtYanıtla
Dünyadan bir ebru geciyor:

Ebru herseyi bırak. Şarki Söyleme tesettüre gir. Namazlarini kıl. Eğer böyle yaparsan köle olduğun insanlardan kurtulup hakiki dosta kül olacaksin. Ama eğer yapmazsan bu hayatın sana mezarda bela olarak geri dönecek. 10 sene sonra insanlar yüzün e bakmayacak. Dünya seni bırakmadan sen dünyayı bırak. Yasadigin hayat seni büyük bir felakete sürüklüyor. Lütfen ahiretini kurtarmaya çalış. Insanlar köle olmuşsun farkında değilsin. Seni seven bir kardeşin.

8
2
yanıtYanıtla
Kilisli:

Evet tesetture gir gunde bes defa egil dogrul hele birde arabistana mahmadi gormeye gittinmi her sey hal olur

yanıt0
yanıt4
KILISLIYE CEVAP:

Kilisli senin bu dünyada yapman gereken tek şey ETEK GIYMEK.

yanıt3
yanıt2
MEMATI:

HAYIRSEVER BIR ISADAMI DAHA DOGURUR NE OLACAK SANKI YOLGECEN HANI OLDU . .

8
1
yanıtYanıtla
HEP SONRADAN GELİR AKLINIZ BAŞINIZA:

zamanında o kadar dedik, düşman ilan edildik, bu ve kocası ise milli kahraman oldu, manevi oğul oldu, kaçak yalıya izin verildi, dost ve düşman dedikleriniz o kadar çabuk değişiyor ki, her tür kazık müstehak size

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title