Haberler

Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Halkbank 1295 personel alımı

Güncelleme:

Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Halkbank 1295 personel alımı. Halkbank, bünyesinde istihdam edilecek 1295 personel alımı için 10 Aralık'ta sınav gerçekleştirdi. Peki, Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Halkbank sınav sonuçları için tarih belli oldu mu? İşte detaylar

Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Halkbank 1295 personel alımı. Halkbank, bünyesinde istihdam edilecek 1295 personel alımı için 10 Aralık'ta sınav gerçekleştirdi. Peki, Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Halkbank sınav sonuçları için tarih belli oldu mu? İşte detaylar..

Halkbank tarafından 10 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen personel alımı sınavının ardından sınava katılan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi heyecanla beklemeye devam ediyor. Aradan yaklaşık bir ay geçmesine rağmen sonuçların açıklanmaması adayların merakını iyice artırdı. Peki, Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte adayların merak ettiği Halkbank sınav sonuçları hakkında merak edilenler...

HALK BANK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Halbank, 35 Müfettiş Yardımcısı, İstanbul'da 25 İç Kontrolör Yardımcısı, 170 Uzman Yardımcısı, 10 Bilgi Tekonolojileri Müfettiş Yardımcısı, 5 Bilgi Tekonolojileri İç Kontrolör Yardımcısı, 50 Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı ve tüm illerde 1000 Servis Görevlisi olmak üzere toplam 1295 personel alımı gerçekleştirecek.

Halbank bünyesinde istihdam edebilmek için sınava katılan adaylar, sınav sonuçları için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Fakat Halbank sınav sonuçların ne zaman açıklanacağını henüz duyurmadı. Sonuçlar açıklandığı an haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Halk Bankası Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title