Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmalarını Seydişehir'de sürdürdü.

Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmalarını Seydişehir'de sürdürdü.

Ak Parti Seçim Koordinasyon merkezini ziyaret eden Babaoğlu yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra beraberinde AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Babaoğlu Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi hakkında bilgiler verdi.

Sırasıyla Dikilitaş, Ketenli, Yaylacık ve Mesudiye Mahallesinde ziyaretlerini sürdüren Babaoğlu,yaptığı konuşmada önümüzdeki halk oylamasının Türkiye'nin hızla büyümesi ve gelişmesi açısından son derece önemli bir seçim olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin ülkenin ve milletin yararına olacak yeni bir sistem olduğunu ifade eden Babaoğlu, şunları kaydetti:

"Konya merkez ve ilçelerini karış karış gezerek vatandaşlara yeni anayasa değişiklik paketinin içeriğini anlatıyoruz. Yeni anayasa Türkiye'ye huzur ve refahı getirecektir. AK Parti olarak Milletvekillerimizle ve teşkilat mensuplarımızla gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde halkımızın büyük ilgi ve alakası bizleri son derece memnun ediyor. 16 Nisan'da yapılacak olan referandum seçiminde milletimizin teveccühüyle sandıktan güçlü bir 'evet' çıkacağına inanıyoruz. 17 Nisan'da Türkiye'nin önündeki tüm engeller kalkacak ve yeni bir sürece gireceğiz. Bu süreç de hızla büyüyen bir Türkiye'yi hep birlikte göreceğiz. Millet Türkiye'nin büyümesine ve gelişmesine engel olmak için her türlü kirli oyuna başvuranlara gerekli cevabı sandıkta verecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Babaoğlu AK Parti Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title