Haberler

Hakkari: Sevdiği Kızı Alamayınca Evlenmedi

Hakkari'nin Durankaya Beldesi'nde Yaşayan 75 Yaşındaki Abdurrahman Keskin, 50 Yıl Önce Sevdiği Kızı Alamayınca Bir Daha Evlenmedi.

Hakkari'nin Durankaya Beldesi'nde yaşayan 75 yaşındaki Abdurrahman Keskin, 50 yıl önce sevdiği kızı alamayınca bir daha evlenmedi.

75 yaşındaki Abdurrahman Keskin'in, yıllar önce sevdiği kızı ailesinden istediği ve kendisine verilmediği için bir daha evlenmediğini belirtildi. Durankaya Beldesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde ikamet eden Abdurahman Keskin'in 50 yıl önce aynı mahallede yaşayan Ayşe isimli bir kızı sevdiği, evlenmek için kızı ailesinden istediklerini ancak Keskin'in bu istediğinin kızın ailesi tarafından reddedilmesi üzerine başka biriyle evlenmek istemediği belirtildi. 75 yaşına gelmesine rağmen Abdurahman Keskin'in sevdiği kıza kavuşmadığı için başka biriyle evlenmemekte halen inat ettiği bildirildi. Kendisini ziyarete gelenlerle uzun uzun muhabbet eden Keskin, hayatta kendisini en çok üzen iki neden olduğunu belirtti. Keskin, birincisi sevdiği kızın babası tarafından kendisine verilmemesi, ikincisinin ise yıllar önce hayatını kaybettiği ağabeyi Mehmet Keskin'in üzüntüsü olduğunu ifade etti.

Yıllar önce sevdiği Ayşe isimli kızın ise şu anda evli ve 4 çocuk annesi olduğu anlatan Keskin, hiçbir sağlık sorunu olmadığını ve bugün gençlere taş bile çıkaracak güce sahip olduğunu kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title